EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети / Организация на събитие

Вземи в gLOG
26 Юли 07, 22:28 / Автор: Комуникационна агенция Euro RSCG Sofia
Бизнес справочникът Golden Pages вече и с онлайн издание
Информация за над 66 000 фирми, събрана в 835 класификации, е на разположение на потребителите в цялата страна.

Бизнес справочникът Golden Pages стартира своето онлайн издание

Официално стартира онлайн изданието на бизнес справочника Golden Pages. Данните на фирмите, публикувани в www.goldenpages.bg, са аналогични с тези в печатните издания на указателя. Интернет версията е достъпна на български и английски език, а използването й е напълно безплатно за потребителите.

В онлайн изданието на Golden Pages е включена контактната информация на повече от 66 000 фирми, опериращи в различни бизнес сфери на територията на 1493 населени места в цяла България. Информацията е разделена на 20 сектора, като всеки от тях съдържа различен брой от общо 835-те класификации, описващи по-детайлно вида на услугата или продукта.

По повод стартирането на своето Интернет издание Golden Pages предоставя на всички компании в страната възможността да участват в безплатен рекламен период онлайн.
Статистика за Golden Pages онлайн:

 

  • 20 основни сектора с информация: Възпитание и образование, Застрахователна и осигурителна дейност, Изкуство и забавление, Коли и транспорт, Компютри и телекомуникации, Магазини, Медии, Медицински и здравни услуги, Мода, Обществени и социални дейности, От бизнес за бизнес, Потребителски услуги, Производство, Спорт, Строителство, Туризъм, Търговия, Финанси и банково дело, Храна и напитки, Юридически услуги
  • 835 класификации
  • Над 66 000 доставчици на продукти и услуги в 1493 населени места, сред по-малките от които са Годеч, Кукорево, Генерал Инзово, Златитрап, Куртово Конаре, Царацово и др.
  • Ако колата ви се повреди, докато сте на море, онлайн изданието на Golden Pages предлага автосервизи в 77 населени места, включително в курортите Балчик, Каварна, Несебър, Слънчев бряг
  • За да направите резервация в хотел в Слънчев бряг и Несебър, например, имате 173 възможности за избор
  • Адвокатите само в град Варна, вписани в Golden Pages, са 181

В момента функционира БЕТА версията на търсачката. Скоро www.goldenpages.bg ще предложи на потребителите и опция за въвеждане на собствени критерии за търсене в полета за свободен текст, което допълнително ще ускори и улесни процеса на намиране на нужните данни.

Източник: Комуникационна агенция Euro RSCG Sofia


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.1329