EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети / Организация на събитие

Вземи в gLOG
01 Май 07, 11:29 / Автор: ROI Communication
Излезе от печат книгата “Всичко, което трябва да знаете за Пъблик Рилейшънс”
В нея може да намерите директни отговори на повече от 500 въпроса от сферата на връзки с обществеността.

В последните две десетилетия използването на ПР се разпространява в публичния, в частния, а също и в неправителствения сектор. Той прибавя нови думи и фрази към езика ни и започва да се признава като важен, модерен аспект от мениджмънта.

Книгата “Всичко, което трябва да знаете за Пъблик Рилейшънс”, издадена от  ROI Communication, се занимава с най-често задаваните въпроси за ПР. Днес, повече от всякога, хората се чудят дали се нуждаят от ПР, как да: изградят свой бизнес, да увеличат продажбата на стоки и услуги, да развият кариерите си, да станат известни, да спечелят одобрение, да защитят репутацията си, да създадат интерес към своите каузи, да спечелят разбиране и подкрепа, за да постигнат сигурни резултати, да отстояват позициите си, за да избегнат ненужни проблеми или пък за да са сигурни, че хората са правилно информирани и консултирани.

Тези хора изискват отговори на въпроси, формулирани на базата на техните собствени представи и свързани конкретно с целите, които са си поставили. Също толкова полезно би било човек да разполага и с отговорите на въпроси, зададени от други хора. Мениджърите, които все още имат малко или почти никакъв опит в използването на ПР, искат да знаят как може той да им помогне за тяхното управление и искат да получат отговор на език, който могат да разберат.

Тази книга предлага директно, ефикасно и практично ръководство, базирано на много здрава теоретична и практическа основа. Тук авторът предлага 501 въпроса, а отговорите им са кратки, ясни и окончателни и имат за цел да предоставят бързо разбиране на материята.

За автора:
Антъни Дейвис е писател, консултант и лектор по маркентингови и бизнес комуникации. Преподава ПР и води обучения по ПР и маркетинг. Създава и управлява успешни ПР програми в частния и неправителствения сектор и съветва много организации от малкия и средния бизнес. Като опитен говорител, Антъни Дейвис редовно сътрудничи на бизнес пресата и чете лекции, води разговори и семинари за много търговски асоциации и бизнес групи в няколко университета и за различни професионални изследвания.

Източник: ROI Communication


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1236