EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети / Техника

Вземи в gLOG
31 Януари 07, 11:21 / Автор: Computerworld
Canyon VoIP Station улеснява Интернет конференциите
Гласовият комуникатор е най-новият продукт на производителя на мултимедийни продукти и аксесоари за компютърни ентусиасти, който излиза на пазара. Моделът е част от high-end фамилията Platinum Series на Canyon, характерна с привлекателен дизайн, качество и функционалност.

Canyon VoIP Station съчетава в “необичайна, но удобна форма” микрофон и говорител и дава възможност за провеждане на “hands free” конферентни връзки, при това с пълен дуплекс. Джаджата се свързва към свободен USB порт на компютъра, откъдето получава и захранване, а пълният дуплекс гарантира доброто качество на аудио-картината, с възможност няколко души да говорят едновременно, при липса на смущения и ехо-ефект, информират от дистрибутора Асбис България.

VoIP станцията на Canyon има звукови изводи за слушалки и микрофон с цел по-голяма гъвкавост на употреба, като разполага и с USB конектор за включване на уеб-камера и провеждане на видео конференции. Използването на популярни програми като Skype също е улеснено посредством специални бутони за отговаряне на повикване и за затваряне.

Допълнителен плюс е, че освен за комуникации VoIP Station може да се използва и за слушане на музика от лаптопа като алтернатива на аудио-системата на мобилния компютър.

Източник: в-к Computerworld


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1202