EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
05 Април 17, 12:31 / Автор: 3CON
Конференция на Международната данъчна асоциация IFA
Лектори на международната конференция ще бъдат доказани в областта си професионалисти от цял свят. Техните опит и експертиза ще бъдат в услуга на членовете и гостите на асоциацията, сред които юристи, експерти на ръководни и други длъжности в НАП и Министерство на финансите, членове на бюджетната и други комисии към парламента, счетоводители, одитори, административни съдии и студенти.
Кога: 18-19.05.2017 г. (четвъртък-петък)
Къде: София, СУ "Климент Охридски", 272 зала
Възможности за участие: С регистрация
Организатор: IFA България

Събитието: За българските специалисти в областта на данъчното право 2017 година е по-специална – за първи път страната ни ще бъде домакин на международната конференция на Международната данъчна асоциация (International Fiscal Association). На 18 и 19 май те ще имат възможността да посетят събитието, което ще се проведе в емблематичната зала 272 на Софийския университет Св. Климент Охридски, както и да се срещнат със световно признати специалисти в областта на данъчното право, консултирането, правораздаването, счетоводството и одита.

Лектори на международната конференция ще бъдат доказани в областта си професионалисти от цял свят. Техните опит и експертиза ще бъдат в услуга на членовете и гостите на асоциацията, сред които юристи, експерти на ръководни и други длъжности в НАП и Министерство на финансите, членове на бюджетната и други комисии към парламента, счетоводители, одитори, административни съдии и студенти.

Това придава различна и уникална гледна точка по проблемите данъчното право, неговото прилагане, както и правораздаването в тази област.

Сред международно-признатите специалисти, които ще говорят по време на конференцията са:

-  Паулус Меркс - преподавател в академията на  IBFD (International Bureau of Fiscal Association) и Международния Данъчен Център в Лайден (ITC Leiden), участвал и в известни случаи на Европейския съд.

- д-р Марио Теноре - страши партньор в Maisto e Associati и член на International Tax Entertainment Group, с докторска степен по данъчно право от Университета в Неапол, Италия, и магистър по право от Университета в Лайден, Холандия.

- д-р Рафаеле Петруци - ръководител на Центъра за трансферно ценообразуване към Института по австрийско и международно данъчно право към Виенския университет по икономика и бизнес.

- д-р Аксел фон Бредов - лектор по „Корпоративно данъчно облагане и финансови политики”, Институт по данъчно облагане и счетоводство, Университет „Лудвиг Максимилиан”, Мюнхен, партньор в Peters, Schonberger & Partner  mbB.

- г-н Боян Попов - част от Taxture Global Tax Advice, с богат опит в областта на консултирането по въпроси от международното данъчно облагане.

- г-жа  Теодора Пешева-Николова - върховен съдия във Върховен административен съд на Република България.

Високата ерудиция на всеки един от лекторите, които ще вземат участие, гарантира интересна дискусия по въпросите около BEPS. Останалите говорители също съчетават изключителна академична и доктринална основа с практически опит в познати европейски данъчни кантори.

„Международноправните данъчни правила, някои от които датиращи още от 20-те години на миналия век, имат за цел да гарантират, че предприятията няма да заплащат данъци в две държави – двойното данъчно облагане. Това е похвално, но за съжаление с тези правила сега се злоупотребява, за да се постигне двойно данъчно не-облагане. Планът за действие има за цел да поправи именно това, така че мултинационалните компании да заплащат справедливия дял от данъците.” споделя генералния секретар на ОИСР - г-н Хосе Анхел Гурия в доклада си за представянето на плана срещу BEPS преди няколко години.

Повече за програмата на предстоящата конференция на Международната данъчна асоциация в София, за нейната програма, както и очаквани подробности за гостите и лекторите, можете да откриете на сайта на събитието - 
http://ifa-bulgaria.com/.

За допълнителна информация:
Надежда Ванева / 3CON Agency
ПР и комуникации
nadia@3con.eu
0885 373 914

За контакти:
office@3con.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0979