EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Успешни събития

Вземи в gLOG
07 Март 17, 21:16 / Автор: 3CON
Natura Bisse Barcelona с престижни награди от HARPER’S BAZAAR Сингапур
„Най-добро матиращо лечение“ и „Най-добра успокояваща терапия за чувствителна кожа“ даде изданието на HARPER’S BAZAAR Сингапур на Natura Bisse Barcelona по време на годишните SPA награди на медията
Февруари определено беше месецът на наградите – светът узна новите носители на статуетките BAFTA, на призовете Грами, а в последните дни екипът на Natura Bisse Barcelona отново имаше удоволствието да бъде част от магията, наречена Оскар.

Наред с всички призове и статуетки, Natura Bisse Barcelona получи една много желана и специална награда -  от изданието на HARPER’S BAZAAR Сингапур. По време на раздаването на годишните SPA награди на медията, две от терапиите на луксозната марка бяха отличени в категориите „Най-добро матиращо лечение“ и „Най-добра успокояваща терапия за чувствителна кожа“.

Natura Bisse Diamond Whitening System е терапията, отличена като най-ефикасния продукт, на който може да се разчита за матиране на несъвършенствата по кожата.

Тази специализирана терапия за лице прилага сериозни дози меланин, за да постигне наистина тонизирана кожа. Използвайки високоефективния продукт Diamond White на Natura Bisse, кожата получава концентрирана доза от високотехнологични молекули, чрез уникален способ, за да може те да достигнат там, където са необходими. В комбинация със специални технологии на нанасяне и масаж, кожата изглежда по-тонизирана.

Призовото място „Най-добра успокояваща терапия за чувствителна кожа“ беше отредено за Natura Bisse Ceutical Skin Comfort. Тя е много полезна за хората, чието състояние на кожата често се обостря и поради това те знаят какво да правят и към какво да се придържат:  към деликатни продукти, избягват грубото ексфолиране и се пазят от слънцето.

Какво щеше да се случи, ако имаше начин всички тези правила да се нарушат? Възможно ли е да има защитен щит около кожата, позволяващ й да се справи с всичко, изпречило се на пътя й? Терапията Ceutical Skin Comfort включва третиране с балсам, комбиниран с успокояващи съставки, чиято цел е намаляване на червенината и предоставяне на инстантно облекчение на раздразнената кожа. Също така е богат на натурални съставки, които помагат за усилване бариерната функция на кожата, позволявайки й да отстранява частици, които могат да предизвикат възпаление.

Екипът на Natura Bisse Barcelona е изключително щастлив от това, че наши терапии са отличени като съществени при поддържането на перфектната визия. Надяваме се и занапред да бъдем винаги избор номер едно за прекрасните дами и да сме от полза в грижата за тяхната красота.

***

Изключителен представител на Natura Bisse Barcelona за България е Esthetic Privilege Ltd. Създадена преди повече от 7 години, компанията развива дейност в България, Сърбия, Румъния и Турция.

С присъствие в почти всички престижни локации, Esthetic Privilege Ltd. се наложи на пазара с безупречните продукти, които доставя, с изгодните финансови условия, които предлага и със специалното отношение към всеки един клиент и партньор. Компанията предлага както професионални продукти за SPA и козметични центрове, така и продукти за домашна грижа за краен клиент.


Следвайте Natura Bisse България във Фейсбук (
http://bit.ly/2hNaU9J)

Посетете нашия уебсайт: 
www.estheticprivilege.bg

За допълнителна информация:

Надежда Ванева / 3CON Agency
ПР и комуникации Natura Bisse Bulgaria
nadia@3con.eu
0885 373 914

Източник:
3con.eu

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.2733