EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

21 Март 16, 10:40 / Автор: Crossroads Bulgaria
Български предприемачи ще мотивират ученици да реализират идеите си
На 26 март от 10 ч. в Софийския университет "Св. Климент Охридски" ще се проведе събитието за млади предприемачи "Млади и успешни: първи стъпки". То има за цел да вдъхнови младежите да останат в България и да създават стойностни проекти у нас. Подходящо е за гимназисти, които искат да научат повече за бизнес средата и предприемачеството в България. Организатор е ученичката Радина Краева, която е участник в четвъртото издание на програмата ABLE Mentor и събитието е нейният проект в рамките на програмата.

На него младежите ще получат ценни съвети от вече успели предприемачи и ще имат възможността да се запознаят със свои връстници, които също имат интерес към предприемачеството и развиването на бизнес в България.

Сред гост - лекторите на събитието ще бъдат Георги Иванов, основател на българския стартъп Enhancv, Дарин Маджаров - създател на платформата за видео уроци Уча.се, Роси Каралийска от националната предприемаческа организация Start It Smart и др. Всички те ще разкажат за своя път към успеха. Лекторите ще покажат още кои за основополагащите умения, които са нужни на днешните предприемачи, за да реализират идеите си. Събитието е безплатно, а достъпът е след предварителна регистрация.

Повече информация и регистрация е достъпна тук

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1529