EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

19 Март 16, 14:42 / Автор: Crossroads Bulgaria
ERP.BG награждава златни и сребърни партньори и сертифицира нови консултанти по модела NetProject
ERP.BG ще обяви имената на първите фирми, които ще получат златни и сребърни нива като утвърдени партньори на компанията. Това ще се случи на официална церемония на 29 март, от 19:00 ч. в Пиано бар Арбат, в столичния Хотел Балкан, на която ще бъдат сертифицирани и нови консултанти по внедряване на разработената от нея ERP система EnterpriseOne. На специалното събитие ще бъде награден и партньор на ERP.BG за разработката на уеб и мобилни решения към EnterpriseOne®.

Иновативният партньорски модел NetProject на българската софтуерна компания 
ERP.BG се разви изключително много през последните няколко месеца. Той има три направления – за внедрители и дилъри на нейните системи за управление на бизнеса, както и за външни разработчици на приложения за EnterpriseOne. Ексклузивно пред всички гости на събитието ще бъдат представени и нови проекти на някои от партньорите.

До момента десетки български фирми и няколко от чужбина са проявили интерес към участие в програмата, а през последната година компанията е стартирала 16 нови проекта, които се внедряват от нейни партньори. Това е и основната причина за отчетения от нея 100% ръст при новите клиенти, както и 35% ръст на оборота през 2015 година. На предстоящото събитие ще присъстват всички партньори на 
ERP.BG - както консултантите по внедряване, така и партньорите за разработка на приложения.

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1189