EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

01 Февруари 16, 09:53 / Автор: Crossroads Bulgaria
Водещото облачно ERP решение NetSuite стъпва на българския пазар
Световният номер едно при облачните ERP решения NetSuite стъпва в България. Официален партньор на едноименната американска корпорация у нас е българската консултантска компания Balkan Services, позиционирана сред лидерите на пазара на системи за управление на бизнеса.
В съобщение до медиите, NetSuite Inc. (NYSE: N) официално обяви сътрудничеството си с Balkan Services като част от своята партньорска програма, чиято цел е да отговори на все по-бързо нарастващото търсене на облачни ERP решения сред компаниите на европейския пазар.
Благодарение на партньорството си с NetSuite, Balkan Services предлага на своите клиенти, водещата в световен мащаб, облачна бизнес технология NetSuite (ERP, CRM, eCommerce, BI, SRP, PSA, HR, и др.). Решението е гъвкаво и адаптивно, отговаря на изискванията на модерния бизнес и е достъпно през уеб и всякакви мобилни устройства, от всяка точка на света.
С избора на NetSuite, Balkan Services поставя фокус върху облачните услуги и допълва портфолиото си с решение, което гарантира сигурност на данните, осигурява постоянен достъп и автоматичен ъпгрейд. Основно предимство на NetSuite е фактът, че решението е проектирано специално, за да бъде използвано в облака. То предоставя възможност за управление на множество компании, локализирани в различни държави в единна база данни. Системата предлага богат набор от функционалности и вертикални решения, отговарящи на специфичните потребности на бизнеса.
„Гъвкавостта, която NetSuite предлага, ни позволява да отговорим на нуждите на нашите клиенти, докато те развиват компаниите си, като им осигуряваме безценни ползи за управлението на бизнесът им в България и чужбина“, каза Владимир Рашев, Управляващ партньор в Balkan Services. “Искахме ERP платформа, която се развива заедно с компанията, и в същото време да позволява да реализираме специфичните изисквания, които нашите клиенти имат. Облачното решение NetSuite ERP е перфектният избор“.

За NetSuite Inc.:
NetSuite Inc. (NYSE: N) е основана през 1998 г. и днес структурата ѝ включва офиси, намиращи се в 11 държави по света, в които работят над 4,700 служители. През 2000 г. компанията разработва първата в света облачна технология, включваща ERP, CRM и електронна търговия, а от 2007 г. акциите ѝ се търгуват на Нюйоркската фондовата борса. От 2013 г. насам NetSuite Inc. е най-внедряваното облачно ERP решение в света, като се използва от над 24,000 организации в повече от 160 държави. Клиентското й портфолио включва компании като Siemens, Asics, ESET, Qlik, Software AG и много други от F100. Очакваният финансов резултат на компанията за 2015 е между 715-725 мил. USD.

За Balkan Services:

Компанията предлага консултантски услуги и внедрява решения за управление на бизнеса, с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management). Освен обявеното сътрудничество с NetSuite Inc., Balkan Services е партньор и разполага със сертифицирани специалисти за продуктите на Qlik®, Microsoft®, Altec® и LucaNet®. Компанията е пазарен лидер в интеграцията и поддържането на ERP системи във финансовия, и по-специално в банковия сектор у нас. Портфолиото ѝ включва над 350 успешно внедрени и работещи ERP, CRM и BI проекта във водещи компании в България, Румъния, Албания, сред които Debenhams, Хиполенд, FF Group, СИБАНК, Coca-Cola Hellenic, Бони Холдинг, FICOSOTA, Unilever, Intersnack и други. Освен това компанията предлага IT поддръжка и услуги, както и изготвяне и управление на Европейски Проекти в сферата на технологиите.

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1111