EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
22 Януари 16, 09:35 / Автор: Фондация "Сийдър"
Благотворителен концерт в подкрепа на ученик със зрителни увреждания
Кога: 25.01.2016 г. (понеделник)
Къде:
гр. Казанлък, Младежки дом
Организатор: Фондация "Сийдър"

Информация:
На 25-ти януари от 19ч в Младежки дом гр. Казанлък ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на Дончо - десетокласник със зрителни увреждания. Той е на 16 години и от 3 месеца живее в Център за настаняване от семеен тип в гр. Казанлък, управляван от фондация "Сийдър". Преди това той е прекарвал детството си в институции за изоставени деца и деца с увреждания. Той има парализа на мускулите на лявото око. Освен увреденото зрение, заболяването не позволява на Дончо държи главата си изправена, когато гледа и това предизвиква допълнителни трудности в ежедневието му.
Благотворителният концерт се организира по инициатива на ученичката Мариела Славова и нейния ментор, Мая Йорданова от фондация „Сийдър”. Целта е да се наберат 800 лева, които не достигат за операцията на Дончо. Цената на билета е 4 лв като всеки, който желае да дари повече ще има възможност да го направи в дарителски кутии или може да се свърже с фондация „Сийдър”. Всички дарения от концерта ще бъдат използвани за операцията на момчето.
Дончо е ученик в 10-ти клас. Все още се колебае какъв иска да стане, когато порасне – футболист или психолог, но е сигурен, че накъдето и да поеме, ще постигне целите си, защото вярва в мечтите. И в себе си. Дончо влага сърце и енергия във всичко, което прави. Той е приветлив и лъчезарен. Учи. Мечтае. Обича. Търси. Не понася несправедливостта.
Нека му помогнем да се пребори с проблема със зрението и да сбъдне мечтите си.
Заповядайте на нашия благотворителен концерт. В него ще се включат деца от семейната къщичката на Дончо, както и младежи от Казанлък, участващи в различни вокални групи, танцови състави, китаристи и пианисти. Всеки от участниците ще покаже своя талант в съпричастност към каузата.

За контакти:Ани Филипова, ПР експерт
Фондация „Сийдър”
Моб.: 0889 22 89 35, e-mail: 
aneta@cedarfoundation.com

Източник:
http://www.cedarfoundation.org/bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0985