EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

18 Януари 16, 12:21 / Автор: Crossroads Bulgaria
Собственикът на Walltopia Ивайло Пенчев ще сподели опита си с млади предприемачи
Първото за тази година събитие от серията успешни истории за стартиращи предприемачи SIStory ще се проведе на 28 януари от 19 ч. в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Гост-лектор ще бъде серийният предприемач Ивайло Пенчев, който ще развие темата „На върха на една индустрия“. Събитието се организира от националната организация по предприемачество Start It Smart.

Ивайло Пенчев е основател и управител на редица компании като Walltopia, Auxionize, Extrapack, HRT, CompositeX и Civilia Properties. Най-позната сред тях е Walltopia, световен лидер в дизайна и производството на изкуствени катерачни стени и пример за българска компания, която налага тенденциите в международна индустрия. Корпоративната култура, която той се стреми да изгражда, е ориентирана към създаване на предприемачи, които умеят да поемат отговорност както за себе си, така и за организацията.

Още като студент в СУ "Св. Климент Охридски" Ивайло Пенчев винаги се е интересувал от науката. Някои от най-важните умения, които научава по време на следването си, е как да използва наличните ресурси, за да създава и развива, как да ги активира, за да установи механизми за непрекъснати нововъведения, как да се опростят съществуващите проблеми и да им се намират бързи и ефективни решения. Той е един от онези хора, които не искат да се приспособят към заобикалящия ги свят, а да го променят по начин, сбъдващ всички негови желания и мечти.

Start It Smart е национална предприемаческа организация, която е основана през 2009 година. Тя организира състезание за иновативни бизнес проекти, което прераства в акселераторска програма 3Challenge, както и първия в Европа преакселератор за стартиращи предприемачи.

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1134