EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

05 Януари 16, 11:44 / Автор: Crossroads Bulgaria
ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет
Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с ERP, BI и CRM". Събитието ще се проведе на 11 януари от 19 часа. Лектори ще бъдат Иван Аржентински, Наталия Футекова, Владимир Рашев, Бояна Димова и Анастас Шопов.

"ERP Академията търси всички възможности за популяризиране сред младите хора на перспективите за реализация в бизнес софтуерния сегмент и в това отношение споделяме сходни ценности със Софтуерния университет. Нашите лектори от Team Vision Bulgaria, Balkan Services и 
ERP.BG ще запознаят аудиторията с най-популярните информационни технологии и системи за управление на бизнеса, осигуряващи средата за провеждане на съвременния бизнес." - заяви д-р Наталия Футекова, основател на Академията.

Enterprise Resource Planning (ERP) e софтуер, който управлява интегрирано всички ресурси на едно предприятие. Освен цялостни фирмени информационни системи, днес ERP системите по същество се разглеждат като бизнес платформи.

Business Intelligence (BI) е набор от технологии и приложения, чрез който се събират, анализират и визуализират големи количества сурови данни, за да се превърнат в полезна информация, в помощ на бизнес потребителите.

Customer Relationship Management (CRM) е приложен софтуер за организации и предприятия, който управлява взаимодействието с настоящи и бъдещи клиенти. Системата автоматизира и интегрира функциите по продажби, маркетинг и поддръжка в рамките на организацията.

Припомняме, че ERP Academy, съвместно с Висшето училище по застраховане и финанси, е създател на първата магистратура по бизнес софтуер у нас. Магистърската програма вече отчете засилен интерес от страна на български и чуждестранни студенти, което се дължи на практическата й насоченост и участието на лектори от водещи български софтуерни компании.

Източник: crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1625