EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
27 Ноември 15, 10:55 / Автор: eventA Communications
Коктейл за откриването на нов шоурум за мебели ще е заключителната част на годишната дизайн конференция
Втората Годишна Дизайн Конференция (http://aidbconference.blogspot.bg/) ще се предава онлайн през платформата УЕБИНАРИЯ, а за всички гости и участници са предвидени атрактивни награди. Интересната програма на конференцията ще инициира дебати за същността на професията на интериорния дизайнер и ще бъде платформа за споделяне на успешни практики в професията.
Втората Годишна Дизайн Конференция (http://aidbconference.blogspot.bg/) ще се предава онлайн през платформата УЕБИНАРИЯ, а за всички гости и участници са предвидени атрактивни награди. Интересната програма на конференцията ще инициира дебати за същността на професията на интериорния дизайнер и ще бъде платформа за споделяне на успешни практики в професията.

Конференцията ще се проведе на 03 декември в зала 6 на Националният дворец на културата, който е партньор и официален домакин. Организатор е  Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ), чиято основна мисия е да помогне за регламентирането на професията и да инициира срещи на дизайнерите с инвеститори, с мебелни компании и представители на университети.

„Очаквам тези 300 участника в конференцията да споделят опита, проблемите и нуждите си. На база на тази обратна информация, ние от ръководството на АИДБ ще съставим новата програма за 2016г. Вярвам, че след всяко събитие на Асоциацията партньорите и приятелите ни се увеличават, което ни мотивира да работим все по- усърдно.“ – заяви г-жа Гена Събева, председател на АИДБ.

Денят на конференцията съвпада и с откриването на първия шоурум в София на Мебелна палата ЛАЗУР - бул. България, ул. Церова Гора 12-14. „Бихме желали да поканим всички, да прекараме добре и да се забавляваме, наслаждавайки се на интериора на  новия шоурум на „Мебелна палата Лазур“ в София. Това би дало възможност на всички да се убедят в качествата на показаните продукти. Специално внимание бихме желали да отделим на Единствената засега в България Natuzzi Editions Gallery. Така, както красотата на диваните на Natuzzi може да бъде видяна от пръв поглед, то комфортът може да бъде изпитан от цялото тяло - особено след дългия ден на конференцията. Но да не забравяме, най-важното е да се забавляваме!“ – сподели г-н Димитър Бахнев, управител на компанията.

Основен партньор на конференцията е Държавната Агенция на българите в чужбина. Събитието се реализира с подкрепата на компаниите ОРГАХИМ, ИДЕАЛ СТАНДАРТ, БОРСА ЗА МАТРАЦИ ВИТ,  FEYDOM, GALA Collezione, Smartity, Мебелна палата ЛАЗУР,  печатница БУЛГЕД и европейски водещ дистрибутор на хартия, материали за опаковане и продукти за широкоформатен печат за професионалисти - АНТАЛИС БЪЛГАРИЯ

Партньорството си потвърдиха организации, чието мнение и становище ще е от голямо значение в дискусиите по време на конференцията – ДИБЛА (Виртуално сдружение на дизайнери на мебели и интериор), ЧЕРГА (Българска Дизайнерска Група) и Интер Експо Център - организатор на специализираните изложения ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, Лесотехническия университет в София, УАСГ, НБУ, ТУ Русе, НХА, Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост и Български (БКДМП), Български Мебелен Клъстър.

Медийни партньори на събитието са сп. НАШ ДОМ, Списание "Още за КЪЩАТА" , 
CITYBUILDHOME.BG KAFENE.BG, АРТ ЛЕКСИКОН, FAKTI.BG, iNEWS.bg,NOVINITE.BG, FM+ Radio, b2b Media

Официална пресконференция на събитието ще се проведе в понеделник 30 ноември в пресцентъра на НДК от 11:00 ч.

Всичко за програмата, участниците и билетите можете да намерите на официалната страница на конференцията и в страницата на събитието във Facebook.

Източник:
eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0821