EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Успешни събития

16 Ноември 15, 15:21 / Автор: Crossroads Bulgaria
Засилен интерес към първата българска магистратура по бизнес софтуер
Нараства броят на желаещите да запишат магистърската програма, а студентите от първото й издание многократно проявяват желание за повторение на много от лекциите
Магистърската програма „Бизнес анализ и ERP системи“ отчете засилен интерес месеци след старта на учебните занятия. Нараства броят на желаещите да запишат магистратурата, която е създадена съвместно от Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и образователната организация ERP Academy. Успоредно с това студентите, обучаващи се в нея, вече многократно са проявили желание да бъдат повторени много от лекциите, преминали до сега.

“За нас тази положителна оценка от страна на обучаващите се в магистратурата е изключително важна, тъй като това е първата по рода си магистърска програма по бизнес софтуер в България и една от първите в Европа и до голяма степен създаването й беше експеримент. Успехът на магистратурата до голяма степен се дължи на изключителната практическа насоченост, включването на някои от най-добрите експерти от бизнеса и възможностите за стаж и работа. Благодарение на ангажирането на лектори от водещи български и международни софтуерни компании студентите много бързо успяха да се запознаят с бранша и придобиха много широк поглед и ориентация върху процесите в него, а фирмите от своя страна се надпреварват да им дават повече добавена стойност по време на лекциите” - разказа Наталия Футекова, основател на ERP Academy.

Голям интерес са предизвикали до сега както лекциите, посветени на различни системи за управление на бизнеса, така и тази за технологиите от типа „Интернет на нещата“ (Internet of Тhings). Припомняме, че магистърската програма, която цели да обучи студентите в перспективния сегмент на системите за управление на бизнеса, е с икономически профил и позволява навлизане в ИТ бранша на младежи без познания по програмиране. Партньори на програмата са фирми като 
ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН България, SAP, Oracle, Microsoft, BG Business Solutions, ТСС, както и редица гост лектори специалисти в различни области , Биляна Панталеева от Ойро Ивент, Стоян Тасев  и др.

Източник:
crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1383