EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
27 Май 15, 08:54 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Пресконференция по проект „Повишаване на капацитета на общинска администрация Берковица“ ще се проведе на 28 май
Пресконференция по проект „Повишаване на капацитета на общинска администрация Берковица“ ще се проведе на 28 май (четвъртък) от 10:00 часа в Община Берковица, пл. „Йордан Радичков“ 4.

По време на пресконференцията ще бъдат представени резултатите от изпълнението на проекта и реализираните ползи от осъществяването на различните дейности, включени в него. Особено внимание ще се обърне на постигнатите цели за повишаване компетентността на служителите в Община Берковица. В рамките на проекта те участваха в обучения, чрез които придобиха нови умения и усъвършенстваха своите познания.

Проект „Повишаване на капацитета на общинска администрация Берковица“ в изпълнение на Договор № М13-22-58/18.08.2014 г., се изпълнява от Община Берковица за период от 12 месеца. Проектът се финансира от Оперативна програма „Административен капацитет”, Бюджетна линия BG051PO002/13/2.2-14, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.


Настоящият документ е създаден с финансовата помощ на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Берковица и при никакви обстоятелства не отразява официалното становище на ЕС и Договарящия орган.

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1349