EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
05 Май 15, 09:09
Балканска Кулинарна Купа "ИЗКУСТВОТО НА ХРАНАТА В ХОТЕЛА"
Най-добрите готвачи ще премерят сили в три етапа.
Кога: 15-17 май 2015 (петък-неделя)
Къде: к.к. Слънчев бряг, Majestic Beach Resort
Възможности за участие: http://culinary-competition.com/competition/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%20%D0%BD%D0%B0%20%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%B5

Събитието: Седмица след обявяването на първото издание на Балканска Кулинарна Купа "ИЗКУСТВОТО НА ХРАНАТА В ХОТЕЛА" местата за участие почти са запълнени. Своите документи са подали отбори и индивидуални състезатели от България, Румъния, Словакия, Сърбия и Македония. В някои от категориите страните имат по няколко представители.

Най-добрите готвачи ще премерят сили в три етапа. Отборното състезание включва приготвяне на 5 степенно меню за блок маса/all inclusive за 10 човека с бюджет 150 лв. и време за приготвяне и презентация 210 мин. Менюто трябва да включва: салата, супа, предястие, основно ястие и десерт. Индивидуалното представяне е за приготвяне на 3 степенно меню /allacarte с морска тематика на стойност 25 лв. Презентацията включва по 2 порции от всяка стъпка, а времето за приготвяне и презентация е 90 мин. Третият етап на състезанието е Карвинг категорията в три кръга - предварително изработени скулптури от плодове и зеленчуци на тема морско дъно (време за аранжиране – 120 мин.), работа на място на свободна тема (180 мин.) и отборно състезание на свободна тема (180 мин.).

Първото издание на Балканска Кулинарна Купа "ИЗКУСТВОТО НА ХРАНАТА В ХОТЕЛА" ще се проведе от 15 до 17 май в Majestic Beach Resort, Слънчев бряг. Събитието ще представи тенденциите в приготвяне и поднасяне на храната в хотелите и се осъществява благодарение на генералното партньорство на МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ.

Професионалното кухненско оборудване за провеждане на състезанието ще е осигурено от Томеко. Партньори, които обезпечават провеждането на Балканската кулинарна кума са и компаниите Дотел, Тирол и Фагор. Специални подаръци за всички участници и жури ще предоставят Котани и колагенова козметика Inventia.

За контакти:pr@culinary-competition.com

Източник: http://culinary-competition.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1616