EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
08 Май 15, 08:55 / Автор: www.marketing360.bg
Бранд експеримент #CreaShop
Marketing360.bg ви кани на 19-ти май в шарената градина на Thievery Bar, за да работим активно по 3 реални бранд казуса. Поканили сме представители на маркетинг и рекламата, трима ментори с дългогодишен опит ще наставляват процеса по решаване на маркетинг проблемите, а сега имаш възможност да участваш и ти.
Кога: 19 май 2015 г. (вторник)
Къде: София, Thivery Bar, градината
Възможности за участие: След регистрация срещу заплащане
Организатор: Marketing360.bg

Събитието: Marketing360.bg ви кани на 19-ти май в шарената градина на Thievery Bar, за да работим активно по 3 реални бранд казуса. Поканили сме представители на маркетинг и рекламата, трима ментори с дългогодишен опит ще наставляват процеса по решаване на маркетинг проблемите, а сега имаш възможност да участваш и ти.

Местата са ограничени до 50.

Билетите вече са в продажба.

Какво да очаквате:
От 9.00 до 9.30 сутринта се регистрираме, пием кафе и запознаваме. След това започваме работа по трите казуса, придружена от професионалните комуникационни съвети на тримата ни ментори:
Александрос Цицос, Co-managing Director in Publicis Consultants MSLGROUP
Младен Борисов, Head of Digital in Traincamp.me
Ваня Бабанин, PhD, Regional Coordinator of European Association of Communication Directors(EACD)
На всеки казус е отделен по час и половина, време през което да чуем кратка презентация на казуса, насоки от менторите и практическа работа от групите по седем души. Менторите ще се постараят да градим решенията и презентациите на всяка от седемте групи на база предварително поставен план.

Закуската и обядът са по-скоро част от работилницата, отколкото основно занимание.

Ще работим по казус, свързан с рекламна агенция - как да се промотира по-добре, как да намери нови клиенти и с какво да задържи старите. Тя е от близо 9 години на пазара, прави малко под милион лева оборот на година и нейни клиенти са едни от най-разпознаваемите продукти и услуги у нас.

Предвидили сме и казус, посветен на българска технологична компания, която създава приложение, използвано вероятно и от теб. Започвайки дейността си през 2012, през 2015 можем да ги определим като един от най-успешните български стартъпи.

Последната част от CreaShop ще фокусираме върху селф брандинга.

Очакван край на събитието: 15 часа. При ентусиазъм на участниците и менторите, ще има и избор на най-ефективни решения от групите, както и награди за тях.

За контакти:office@mkt360.eu

Източник: www.marketing360.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.1356