EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
12 Март 15, 14:19 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Любители скиори и сноубордисти ще се състезават в Добринище
Първото по рода си състезание „Линията на Боговете“ ще се проведе на 14 март и е с награден фонд от 1000 евро под формата на екипировка
Ски и сноуборд състезание за любители ще се проведе в ски-комплекс Добринище на 14-ти март. Пространството около хижа Безбог и пистата ще се преобразят в своеобразен учебен полигон за оцеляване в планината.

„Линията на Боговете“ е първото по рода си състезание с полезна насоченост, което се провежда в Добринище. Състезанието ще включва няколко етапа по този начин скиори и сноубордисти ще работят в екип, прилагайки основни техники за оцеляване в планината. Участниците ще работят отборно и индивидуално и ще минават през етапи, които включват придвижване със снегоходки, търсене на затрупан човек в лавина със специално устройство, сонда и лопата, пренасяне на пострадал, координирано спускане и техничен участък.

Трасето ще осигури на участниците възможност да научат как да оцеляват в планински условия. Най-добрите участници ще се борят за наградния фонд от 1000 евро под формата на екипировка.

Състезанието „Линията на Боговете“ ще започне в сутринта на съботния ден с много настроение и музика, а участниците ще имат възможност извън състезателната програма да научат как да правят лавинни тестове и да изпробват различни модели сплитборд. Заедно с това посетителите ще имат възможност да се възползват от наградите и специалните предложения на партньорите на състезанието.

Записването става онлайн на сайта LineSickers.com. Таксата за участие е 20 лева и включва дневна карта за лифта на ски-писта Безбог.

Състезанието се организира с подкрепата на: Хотел и ски зона Добринище, снегоходки SmallFoot, Магазини Стената, Арт коуъркинг пространство SOHO, Магазин SpiltShop, Ски и сноуборд училище OXO и www.peika.bg
Медийни партньори: Комуникационна агенция PRoWay , Списание 360.

За LineSickers и „Линията на Боговете“

Състезанието "Линията на Боговете" се организира от LineSickers, група ентусиасти, отдадени на търсенето на линията.

Повече информация на www.linesickers.com
https://www.facebook.com/events/367748510080055/Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1288