EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
19 Февруари 15, 18:29 / Автор: CKBB
ASUS обяви Designo MX27AQ
27-инчовият WQHD дисплей е с резолюция на картината 2560x1440р и предлага 77% по-голяма работна площ на екрана спрямо Full HD мониторите със сходен размер, което осигурява на потребителите възможно най-доброто аудиовизуално преживяване
КЛЮЧОВИ ФАКТИ
  • 27-инчов WQHD дисплей с резолюция 2560x1440 осигурява 77% по-голяма работна площ и 25% по-ярки изображения спрямо Full HD дисплеите със сходен размер.
  • Дизайн, отличен с награда от iF Design, панел с дебелина от 0,1 см и без рамка и метална стойка, вдъхновена от формата на слънчев часовник.
  • Ексклузивната технология ASUS SonicMaster, съчетаваща технологиите ICEpower на Bang & Olufsen и аудио софтуера AudioWizard за първокласен звук.

ASUS обяви Designo MX27AQ, WQHD монитор с вградена технология ICEpower® на Bang & Olufsen за първокласно качество на звука. 27-инчовият WQHD дисплей е с резолюция на картината 2560x1440р и предлага 77% по-голяма работна площ на екрана спрямо Full HD мониторите със сходен размер, което осигурява на потребителите възможно най-доброто аудиовизуално преживяване. MX27AQ представлява новото поколение на серията ASUS Designo, която е носител на наградите за дизайн iF Design с панел без рамка, ултратънък профил и стойка, вдъхновена от формата на слънчев часовник. Мониторът разполага с аудио система ASUS SonicMaster, която съчетава технологията ICEpower на Bang & Olufsen и аудио софтуера AudioWizard за невероятен звук. MX27AQ разполага и с технологията ASUS Eye Care с функциите Low Blue Light и Flicker-free, които предотвратяват умората на очите на потребителите.

Живи WQHD цветове и картина
Designo MX27AQ има 27-инчов WQHD дисплей с резолюция 2560x1440р, който възпроизвежда с 25% по-ясни и детайлни изображения и предлага 77% по-голямо работно пространство, в сравнение с Full HD дисплеите със сходни размери. MX27AQ използва AH-IPS панел, който осигурява съотношение на контраста от 100,000,000:1 и покрива на 100% цветовата гама sRGB за реалистична картина. Дисплеят има зрителен ъгъл от 178 градуса и така елиминира промяната на цветовете, дори когато мониторът се погледне под голям ъгъл.


Ултратънък дизайн без рамка с награда от iF 2015

Наскоро Designo MX27AQ спечели наградата iF Design Award. Мониторът има ултратънък профил от едва 1,25 см в най-тънката си част – дизайн, който го прави подходящ за всяко помещение у дома или в офиса. Моделът е на практика без рамка, а дебелината на страничния панел е само 0,1 см. Опростеният, но елегантен дизайн се допълва от металната стойка с форма на слънчев часовник.

Мощен и поглъщащ звук с технологията ICEpower на Bang & Olufsen

Designo MX27AQ осигурява на потребителите наистина превъзходен звук, благодарение на комбинацията от невероятен хардуер и професионален аудио софтуер. MX27AQ разполага с аудио технология ASUS SonicMaster с ICEpower на Bang & Olufsen. SonicMaster подобрява акустичните детайли, за да възпроизведе кристалночист звук с по-ясни и богати вокали и по-широк честотен диапазон. MX27AQ идва с вградена технология ICEpower от Bang & Olufsen, чип MobileSound 3 и ASUS SonicMaster технология, за да осигури качество на звука близко до това в киносалоните чрез своите два 3W стерео говорителя.
MX27AQ разполага и с функцията ASUS AudioWizard, с четири предварително зададени аудио профили (Music, Movie, Gaming и User), които позволяват на потребителите да изберат най-добрия звук за филми или музика. Настройките могат да бъдат достъпени чрез on-screen display (OSD) меню.

Технология ASUS Eye Care с функциите Flicker-Free и Low Blue Light
Designo MX27AQ разполага с технологията ASUS Eye Care и сертифицираните от TÜV Rheinland технологии Flicker-Free и Low Blue Light, които предотвратява умората на очите на потребителите. MX27AQ използва и филтъра ASUS Blue Light Filter, който предпазва потребителите от вредната синя светлина. Настройките на филтъра са лесни и бързи за промяна от новото OSD меню.

Широка съвместимост
Designo MX27AQ предлага на потребителите изключителна съвместимост с повечето мултимедийни устройства. Моделът разполага с множество входове за видео сигнал, включително DisplayPort 1.2, два HDMI порта и HDMI/MHL 2.0 порт. С комбинирания HDMI/MHL 2.0 порт потребителите могат да гледат на монитора съдържание, което е записано на друго устройство, съвместимо със стандарта MHL, и едновременно да го зареждат свързаното устройство.

НАЛИЧНОСТ И ЦЕНА
ASUS Designo MX27AQ ще бъде наличен от месец март в Тайван, страните от Азиатско-тихоокеанският регион и в страните в Северна Америка. Цените започват от 499 долара и ще варират в различните региони.

###

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства, таблети и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4 326 награди през 2014 г., а благодарение на Eee PC™ е световнопризнат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 13 600 служители в света и разполага с инженерен екип от 4500 инженера. Приходите на ASUS за 2013 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.3535