EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
29 Септември 14, 15:08 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Шестмодулна програма по предприемачество стартира в Габрово
Обучението се организира от Център за предприемачество и управленско развитие – CEED България в партньорство с Института по предприемачество (SIFE) в град Хур и Startup@UZH към Университета в Цюрих, Швейцария
В град Габрово се проведе тридневно обучение, част от шестмодулна програма по предприемачество, организирано от Център за предприемачество и управленско развитие – CEED България. Обучението се провежда по проект „Българо – швейцарска предприемаческа екосистема” PF 008-004/17/09/2013, който се реализира в партньорство с Института по предприемачество (SIFE) в град Хур и Startup@UZH към Университета в Цюрих. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Бългато-швейцарска програма за сътрудничество чрез Фонд за партньорство и експертна помощ.

Програмата по предприемачество е предназначена за победителите от проведено през месец юли 48-часово състезание за предприемачи от град Габрово, но е отворено и за други младежи от града, желаещи да стартират собствен бизнес. На състезанието през месец юли участие взеха двадесет млади предприемачи с бизнес идеи. Те разработиха бизнес модели и план за развитие, които презентираха пред опитно жури от успешни предприемачи в различни сектори.

Сред победителите на състезанието са Ахмед Мехмедов и Анета Ганчева, които обогатиха своите бизнес умения и квалификация. Те успешно преминаха през първа част от програмата за предприемачество в периода 26-28 септември, включваща знания и практики за иновации и креативност в предприемачеството, сегментиране на пазара, връзка с клиенти, канали на дистрибуция, определяне на добавена стойност и източници на приходи.

Следващата част от програмата ще се проведе в края на месец октомври и ще включва теми като: икономически показатели, източници на финансиране на бизнеса, социално и медийно присъствие, маркетинг и ПР на бизнеса и презентационни умения.

Шестмодулната програма ще се проведе и в град Бургас, където активни младежи ще се запознаят с основите на успешното предприемачество и ще придобият умения за ефективно бизнес управление.


Източник:

Комуникационна агенция PRoWayДир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.103