EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
28 Юли 14, 14:29 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Заключителна пресконференция по проект „Подобряване процесите по стратегическо планиране и механизмите за неговото наблюдение и контрол в община Левски“
30 юли (понеделник), 13:00 часа, малката заседателна зала на етаж 3 от сградата на Община Левски
Община Левски организира заключителна пресконференция по проект „Подобряване процесите по стратегическо планиране и механизмите за неговото наблюдение и контрол в община Левски“, Договор №13-13-30/30.10.2013 г. Пресконференцията ще се проведе на 30 юли (сряда) от 13:00 часа в малката заседателна зала на етаж 3 от сградата на Община Левски.

На пресконференцията ще бъдат представени изпълнените по проекта дейности и постигнатите резултати. В рамките на събитието ще бъде дискутиран новия общински план за развитие за 2014 – 2020 г., изготвен въз основа на анализ и оценка на ОПР за изминалия период.

Участници в пресконференцията:
• Дилян Йорданов, ръководител на проекта
• Милка Георгиева, координатор на проекта

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Общата му стойност е 75 488,06 лева.


Този документ е създаден с финансовата помощ на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Левски и при никакви обстоятелства не отразява официалното становище на ЕС и Договарящия орган.Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1066