EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
12 Юни 14, 10:39 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Национален форум „Имигрантските общности в Република България”
17 юни 2014 (вторник), 10:00 часа, хотел Рила, ул.”Калоян” №6, гр. София
Национален форум „Имигрантските общности в Република България” ще се проведе на 17 юни (вторник) от 10:00 часа в хотел Рила, ул.”Калоян” №6.

По време на събитието имигранти и представители на държавните институции ще дискутират проблемите и трудностите, които срещат гражданите на трети държави у нас. Имигрантите ще се запознаят с основните права, от които могат да се възползват, в областта на образованието и здравеопазването. Те ще получат и повече информация за условията за продължително пребиваване на граждани на трети държави в Република България.

Форумът се организира по проект “Национална информационна кампания за правата на имигрантите и по-доброто им възприемане от българското общество”, изпълняван от Интернешънъл Трейнинг енд Дивелопмънт Център ЕООД. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския съюз чрез Европейски фонд за интеграция на граждани на трети страни.

За допълнителна информация:

Диана Чобанова
PR Expert
PRoWay Communications Agency
Mob: + 359 (879) 931 336
E-mail: d.chobanova@proway.bg

Този документ е създаден с финансовата подкрепа на Европейския фонд за интеграция на граждани на трети страни, съфинансиран от Европейския съюз. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от „Интернешънъл Трейнинг енд Дивелопмънт Център” ЕООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Отговорния орган.

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0926