EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

22 Април 14, 13:55 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ИНТЕРПРЕД-СТЦ София награди млади таланти от Националното училище по изящни изкуства „Илия Петров“
Отличените млади художници от X клас - специалност „Живопис“ участваха в изложба под надслов „Различни“
В навечерието на 45-тата годишнина от създаването си, ИНТЕРПРЕД отличи млади таланти от Националното училище по изящни изкуства „Илия Петров“. Парична награда на учениците от X клас със специалност „Живопис“ предостави Лора Влахова, изпълнителен директор на ИНТЕРПРЕД-СТЦ София, по време на официалното откриване на изложба под надслов „Различни“.

Наградените млади художници са Александър Тодоров, Величка Джамбазова и Паулина Петрова. Заедно със своите съученици от X клас те участваха в изложбата, организирана от Валентина Димитрова – художник и представител на „Арт Плейс ИНТЕРПРЕД“.

Преди 45 години ИНТЕРПРЕД е създаден като държавна структура, която да подкрепя развитието на бизнеса и икономиката в България. След като през 1986 г. получава сертификат за качество на услугите и е приет за пълноправен член на World Trade Centers Association (Асоциация на световните търговски центрове), ИНТЕРПРЕД придобива статут на един от 330-те световни търговски центъра от мрежата на WTCA.

„Продължаваме да подкрепяме не само устойчивото развитието на бизнеса, но паралелно с това стимулираме развитието на културния и образователния живот в България“, коментира Лора Влахова.


За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София: http://wtcsofia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0953