EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

16 Април 14, 11:16 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Бизнес форум за добри практики в сектор Електроника и електротехника
Форумът ще се проведе на 24 април 2014 г. (четвъртък) от 9:00 часа в хотел „Новотел“, гр. София
Първият MySuccess.bg бизнес форум за добри практики в сектор Електроника и електротехника ще представи анализи и тенденции за пазара, възможности за нови технологични инвестиции за бизнеса. Бизнес форумът се организира от списание ENTERPRISE и ще се проведе на 24 април (четвъртък) от 9:00 часа в хотел „Новотел“, гр. София.

В рамките на три панела топ компании от сектора ще споделят успешни инструменти за бизнес развитие. Те ще разкажат за новите технологии на пазара, практики в индустрията – производители и дистрибутори и за развитието на електронните услуги - Е-BUSINESS.

Своя опит и тенденциите в сектора ще споделят Христо Христов, директор “Енергиен мениджмънт” в Шнайдер Електрик България ЕООД, Васил Такев от АББ България ЕООД, Жанет Найденов, управител на JNN Консулт ЕООД, Guerilla Marketing Coach и Румен Атанасов, председател на Българската асоциация на електротехниката и електрониката.

Пълната програма на бизнес форума ще намерите на:
http://electronics.mysuccess.bg/programme/


За списание ENTERPRISE
ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP, с контролирана дистрибуция и разпространение. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира бизнес форумите MySuccess.bg, „Фермата“ и традиционна CRM конференция.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0982