EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
07 Април 14, 19:52 / Автор: ББЛФ
Конференция „Българска индустрия: мисия възможна", 11.04.2014 г.
Конференцията „Българска индустрия: мисия възможна" на 11 април 2014 г. (петък) от 9,00 до 12,30 ч. в Новотел Пловдив е уникално събитие за индустриалната общност в страната.
Конференцията „Българска индустрия: мисия възможна", която ще се състои на 11 април 2014 г. (петък) от 9,00 до 12,30 ч. в Новотел Пловдив, е уникално събитие за индустриалната общност в страната. Организаторите от Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) ще съберат на една маса всички заинтересовани страни – правителство и местна власт и водещи български и международни компании, за да дискутират и анализират актуалните теми, които влияят на инвестициите, производството и устойчивото развитие.
Основна тема са възможностите за икономически растеж в страната и в частност в района на Пловдив, привличането на чуждестранни инвестиции и осигуряването на условия за тласък на индустрията. Вниманието ще бъде насочено и към индустриалните зони и технологичните паркове като привлекателни места за инвестиции. Сред акцентите са предизвикателствата, пред които компаниите са изправени, приоритетите във финансирането по европейските програми, както и добрите бизнес практики.
Целта на БФБЛ е да окуражи инвеститори и производители да споделят опита си и трудностите, които срещат по пътя си, да ги подпомогне в диалога им с държавната администрация и да насърчи компаниите да развиват прозрачен и етичен бизнес.
Сред панелистите са Анна Янева, заместник-министър на икономиката, Светослав Младенов, изпълнителен директор на Българската агенция за инвестиции, Ели Милушева, ръководител на Главна дирекция "Европейски фондове за конкурентоспособност" в МИЕ, арх. Илко Николов, председател на Общинския съвет в Пловдив. В конференцията ще участват и представители на Община Пловдив, кметове от региона, дипломати от посолствата на Германия, Холандия и Турция, топ мениджъри на международни и български компании. Икономистът Георги Стоев от Индъстри Уоч ще направи въвеждащото изказване, а модератор на дискусиите ще е Максим Бехар от М3 Комюникейшънс Груп.
Събитието е насочено към всички, които искат да научат повече за реалния бизнес, да обменят идеи и опит, да срещнат нови партньори.
За подробности и регистрация вижте http://www.bblf.bg/.
Конференцията „Българска индустрия: мисия възможна" се осъществява с подкрепата на платинения спонсор Шнайдер Електрик и златните спонсори КЦМ 2000 и Дънди Прешъс Металс Челопеч. Медийни партньори са БНТ, България он Ер Медия Груп, БНР, Радио Пловдив, Дарик радио Пловдив, Дарик нюз, информационна агенция "Фокус", сп. „Твоят бизнес”, Novinite.com, Investor.bg, dir.bg, в. "Марица", "Под тепето".

За Български форум на бизнес лидерите
Българският форум на бизнес лидерите, асоцииран с Международния форум на бизнес лидерите, е водещата организация в България, която поощрява и развива корпоративната социална отговорност като задължителен елемент от работата на всяка компания. Членовете на Форума са успешни български и международни фирми и организации, които съзнателно спазват принципите, посочени в Стандарта за бизнес етика, изготвен от БФБЛ. Броят на компаниите, подписали и приели Стандарта като част от своята корпоративна политика, надвишава 1500 в цяла България.
За повече информация: Ани Иванова, Български форум на бизнес лидерите, тел: (02) 986 5202, GSM: (+359 888) 125 504, e-mail: office@bblf.bg, ani.ivanova@bblf.bg и на www.bblf.bg.

Източник: www.bblf.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1087