EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи събития в сферата на изкуството

Вземи в gLOG
14 Март 14, 10:38 / Автор: Балканско
Фотоизложба "България през моя поглед", гр. Варна
През периода 14.03.2014 – 28.03.2014 в зала „Голям Арт салон“на Радио Варна ще се състои фото-изложба „България през моя поглед“
През периода 14.03.2014 – 28.03.2014 в зала „Голям Арт салон“на Радио Варна ще се състои фото-изложба „България през моя поглед“. В нея ще бъдат включени някои от най-завладяващите снимки от едноименния конкурс, организиран от верига магазини за български сувенири „Балканско”. В галерията на радиото ще бъдат представени над 40 фотографии, изобразяващи красотата и обаянието на българската природа, националните обичаи и традиции.
Фотографиите са подбрани чрез конкурс, организиран от „Балканско” в социалната мрежа „Фейсбук“ в началото на годината. В конкурса взеха участие повече от 150 човека, а избора на 40-те фотоса за изложбата направиха потребителите на социалната мрежа чрез гласуване. (историята на целия конкурс, както и фотографиите на всички участници можете да видите тук: http://facebook/balkansko; http://www.balkansko.bg)
Изложбата, която е съчетание от професионална и аматьорска фотография, представя впечатляващи кадри, наситени с емоция и патриотизъм. Подредбата и подбора на творбите повеждат мисълта из красивите кътчета на родината, историята, хората и многообразната култура на България, пресъздадени през погледа на съвременния българин.
Организаторите на фото-изложбата разказват за идеята си: „Въпреки днешното напрегнато и прагматично време, всеки един от нас таи в себе си искрени чувства на любов и гордост към страната ни и носи в себе си душевността и красотата на България. Искахме да покажем, че зад всеки гражданин стои един позитивен и обичащ страната си българин и това си заслужава да бъде изобразено от самия него чрез пъстротата на собствената ни родина.“
Входът за всички гости на събитието ще бъде свободен през целия период на изложбата /от 14 до 28 февруари/ в часовете от 14,00 часа до 18,00 часа.

Източник:
www.facebook.com/balkansko

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1407