EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
13 Март 14, 16:18 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ИНТЕРПРЕД-СТЦ София ще бъде домакин на Международна конференция СПАА`2014
Конференцията ще посрещне своите гости в мултифунцкионалната зала „София“, която осигурява за събитието комфорт и модерно техническо оборудване
Международна конференция СПАА`2014 ще се проведе в ИНТЕРПРЕД-Световен търговски център София на 14 март 2014 г. (петък). Представители на сектора и специалисти от Великобритания, Франция, Германия, Италия, Тунис и България ще дискутират развитието на СПА туризма, стандартизиране на обекти, пазарни трендове и маркетинг на СПА индустрията.

Събитието ще завърши с церемония по раздаване на национални годишни награди за СПА и Уелнес за 2013, в които ще бъдат отличени найд-брите СПА дестинации и центрове.

Международната конференция ще се състои в най-голямата зала на ИНТЕРПРЕД-СТЦ - зала „София“, която със своята мултифункционалност е подходяща за различни бизнес мероприятия и официални събития. Освен домакин, предлагащ оборудвани зали под наем за провеждане на различни мероприятия, ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е и професионален събитиен партньор, който осигурява висококачествени услуги и готови бизнес решения.


За ИНТЕРПРЕД-СТЦ София: http://wtcsofia.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0985