EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

04 Февруари 14, 10:32 / Автор: Суперхостинг
СуперХостинг.БГ пуска десетки нови интернет домейни
Разширения като bike, clothing, holdings, today и land скоро ще са достъпни за българските собственици на уебсайтове
В късния следобед на 4 февруари българската хостинг компания СуперХостинг.БГ започва да предлага новите интернет домейни, одобрени от американската организация ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), която администрира имената на интернет сайтове.

Новите домейни ще се пускат на пазара на групи от по седем, през една седмица. Така на 4 февруари СуперХостинг.БГ ще предлага имената „.bike“, „.clothing“, „.guru“, „.plumbing“, „.singles“, „.holdings“ и „.ventures”. Първите две са насочени към фирми, организации и хора, занимаващи се съответно с колоездене и дрехи, третото е насочено към хора, които имат себе си за експерти или гурута в някаква област, а четвъртото име – към водопроводчици. Домейн зоната „.singles“ е насочена към организации, услуги и събития за необвързани хора, „.holdings“ за групи от фирми, а „.ventures” - за рискови инвеститори. На 12 февруари (около 18:00 часа българско време) ще бъде пусната следващата група домейни: „.equipment“, „.gallery“, „.graphics“, „.lighting“, „.photography“, „.camera“ и „.estate“, а на 19 февруари СуперХостинг.БГ ще започне предлагането и на домейн зоните „.directory“, „.today“, „.technology“, „.contractors“, „.constructions“, „.kitchen“ и „.land“.

Цените на новите домейни ще започват от около 49.75 лв. с ДДС, а по-прецизна информация ще бъде достъпна допълнително на сайта на българската хостинг компания. Новите интернет имена ще се регистрират също толкова лесно, както и всички останали домейн зони, както и останалите услуги на СуперХостинг.БГ, без каквито и да е специални изисквания към клиентите.

„Предимството на новите домейни е, че предоставят огромно разнообразие от нови свободни интернет имена, позволявайки на клиентите да проявят креативност и да изберат наистина оригинални наименования за своите проекти. Освен това новите домейн зони са много по-добре насочени към конкретни индустрии или обществени сфери. Това означава, че те позволяват на собствениците на уебсайтове много по-добре да позиционират своите проекти, показвайки ясно, каква е сферата им на дейност“ - споделя Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

Повече за СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ предлага споделен хостинг, регистрация на домейни в повече от 50 различни области (TLD), виртуални, cloud и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, услуги, свързани с популяризация на уеб сайтове и др. Услугите, предлагани от компанията са с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания на българския пазар. СуперХостинг.БГ е член на Българската уеб асоциация (БУА), Българската асоциация за електронна търговия (БАЕТ), ИАБ България, УНИНЕТ и участва активно в управителните съвети и решения на съответните организации.

Източник: http://www.crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1753