EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

29 Януари 14, 10:03 / Автор: ERP.bg
ERP.BG с 15 проекта за внедряване на системи за управление на бизнеса през 2013 година
Компанията отчете 100% ръст на продажбите за изминалата година
Българската софтуерна фирма ERP.BG публикува информация за дейността си през отминалата 2013 г. и обяви активните си планове за новата година. През 2013 г. компанията е реализирала малко над 100% ръст на продажбите на различните версии на своята ERP (Enterprise Resource Planning) система EnterpriseOne в сравнение с предходната година.

През посочения период решението е инсталирано на почти 200 нови работни места и служителите на тези компании могат да използват пълноценно цялата му функционалност – мобилност и гъвкавост, бизнес анализи (BI - Business Intelligence), модул за управление на взаимоотношенията с клиентите (CRM – Customer Relationship Management), за обединени комуникации и управление на всички етапи от работата на една компания или предприятие – планиране, производство, счетоводство, склад и много други. Общият брой на проектите по внедряване на ERP системата през 2013 г. е петнадесет. Те са реализирани в секторите търговия и дистрибуция, производство, счетоводно-консултантски услуги, геодезия и картографиране и др.

„Ръстът на дейността ни през отминалата година се дължи до голяма степен на правилното позициониране на компанията ни като доставчик на едно от малкото изцяло мобилни български ERP решения с пълноценни BI и CRM модули. През последните години инвестирахме много усилия в превръщането на EnterpriseOne в едно модерно бизнес софтуерно решение, достъпно през настолен компютър, уеб интерфейс и мобилен телефон, което отговаря напълно на най-новите тенденции в сектора. Затова очаквам през 2014 г. положителната тенденция да се запази“ - сподели Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG.

През отминалата година ERP.BG е привлякла и два нови партньора в София и в Плевен, които ще консултират и предлагат продуктите на компанията. Тя е разширила и обхвата на своите социални дейности, разгръщайки дългосрочно партньорство с български университети, читалища, организации за стартиращи предприемачи и други неправителствени каузи.

Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 19-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/.

Източник: http://erp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1124