EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
28 Януари 14, 19:20 / Автор: www.bulgariawebsummit.com
SEO иноваторът и интернет предприемач Нейл Пател се включва в Bulgaria Web Summit 2014
Кога: 4 февруари 2014 г. (вторник)
Къде: Интернет
Възможности за участие: Безплатен уебинар
Организатор: Bulgaria Web Summit 2014

Събитието: SEO иноваторът и интернет предприемач Нейл Пател се включва в Bulgaria Web Summit 2014
Безплатен уебинар с основателя на едни от най-успешните онлайн компании - Crazy Egg, Hello Bar и KISSmetrics

По покана на организаторите на конференцията за Технологии, Бизнес и Уеб Вдъхновение - България Bulgaria Web Summit 2014, която ще се проведе на 31 май и 01 юни 2014 г. в Интер Експо Център - София, SEO иноваторът и интернет предприемач Нейл Пател ще изнесе безплатен уебинар на 04.02.2014 г. (вторник) от 19:00 ч., за всички интересуващи се от последните тенденции в онлайн матретинга, start-up вълната, оптимизацията за търсещи машини и т.н.

„Роден съм с дарбата да генерирам трафик към уебсайтове.“, казва в интервю за Forbes, 28 годишният предприемач, който се отличава нестихваща енергия и десетки идеи, които бързо намират своята реализация. Последният му start-up KISSMETRICS, е една от най-бързо развиващите се компании, предлагаща платформа от ново поколение, която анализира потребителското поведение и е предназначена за нуждите на малкия и среден бизнес. Сред успехите в автобиографията му могат да бъдат открити компаниите Advantage Consulting Services (ACS), Crazy Egg, Hello Bar и др.

„За нас е от изключителна важност да запознаем българските интернет ентусиасти, предприемачи и компании със световните тенденции и най-интересното от уеб“ - коментира Богомил Шопов, организатор на България Bulgaria Web Summit 2014, - „Смятам, че уебинарът на 04.02.2014 г., който дава старт на серията от събития в нашата едногодишна лекционна програма, чиято кулуминация ще бъде на 31 май в София, е повече от добро начало.“

Програмата на конференцията WebSummit България 2014 г., която през тази година ще празнува 10 годишен юбилей, е повече от впечатляваща. Българската аудитория ще получи възможност, благодарение на генералният партньор на събитието Superhosting., и спонсорите: SEOM, Smashing magazine, Кanbanize, Bgerp, Nebosystems, Github и World Domination, да се среще с някой от най-влиятелните имена в технологичните среди, между които - Витали Фридман, Smashing Magazine, Danish Khan, Github, Петър Найденов, eCommera, Honza Kral, Elastic Search, Невен Боянов, Боян Джумаков и др.

За контакти:Местата за събитията са ограничени, така, че препоръчваме да запазите своят билет на адрес:
http://bulgariawebsummit.com
За допълнителна информация:
Хелиана Велинова, телефон:0988856638: press@bulgariawebsummit.com

Източник: www.bulgariawebsummit.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0978