EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
09 Декември 13, 11:44 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Бизнес форум „Фермата“ представя възможности за развитие на земеделския сектор и селските райони на 12 декември във Велико Търново
12 декември (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Премиер“, гр. Велико Търново
  • Запознати ли са българските земеделци с различните възможности за финансиране на собствен бизнес?
  • Знаят ли какви са условията за кандидатстване за средства по европейски програми и какво да очакват от новия програмен период 2014-2020 г.?
  • Кои са добрите земеделски практики и новите тенденции в сектора?
  • Какви са предизвикателствата пред биоземеделците в България?


Отговор на тези въпроси ще търсят участниците във втория земеделски форум „Фермата“, организиран от списание ENTERPRISE на 12 декември (четвъртък) от 13:30 часа в хотел „Премиер“, гр. Велико Търново. Своите успешни практики и проекти ще споделят производители от различни земеделски сектори - зърнопроизводство, биоземеделие и др. Експерти от държавната администрация и финансови специалисти ще разкажат за възможностите за финансиране на собствен бизнес и подпомагане развитието на селските райони.

„Инвестициите в земеделския сектор носят множество рискове и предизвикателства особено пред малките играчи. Ето защо те трябва да бъдат добре запознати с възможностите за развитие и да получат достатъчно информация, за да се справят успешно с трудностите“, коментира Ева Любомирова, издател на списание ENTERPRISE.

Бизнес форумът за успешни практики в земеделския сектор е продължение на стартирала през 2012 г. рубрика в онлайн изданието на списание ENTERPRISE www.enterprise.bg и цели да запознае малките земеделски производители и собствениците на земя с възможностите за развиване на селските райони, инвестиране в биоземеделие и кандидатстване за финансиране от различни проекти. Първото издание на „Фермата“ се проведе в началото на 2013 г. в гр. Стара Загора.


Бизнес форум „Фермата“ се организира от списание ENTERPRISE, с официалната подкрепа на Банка ДСК и Дойче Лизинг България, в партньорство с Асоциация на земеделските производители в България (АЗПБ) и Национална асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ).

http://fermata13.mysuccess.bg/


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1186