EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
02 Декември 13, 19:29 / Автор: Интер Експо Център - София
Българска Строителна Седмица, 19-22.03.2014 г.
Кога: 19-22 март 2014 г. (сряда-събота)
Къде: София, Интер Експо Център - София
Организатор: Агенция Булгарреклама

Събитието: От 19 до 22 март 2014 г. международната специализирана изложба за енергоефективно, екологично и функционално строителство - Българска Строителна Седмица за 14-та поредна година ще срещне в Интер Експо Център – София специалисти в областта на строителството.

Основни акценти и тази година ще са зеленото строителство и енергийната ефективност. Сред експонатите ще са строителни материали, бои, лакове, покривни системи и конструкции, както и фасадни изолации. Посетителите ще могат да видят дограми, врати, прозорци и санитарно оборудване. На изложението имат възможност да се представят иновациите в строителната техника, машини и инструменти. Форумът провокира вниманието и на фирми занимаващи се с фотограметрия, картография и геодезически инструменти.

И тази година в изложбения комплекс на София ще бъдат организирани тематични демонстрационни зони, на които водещи фирми в строителството представят продуктите и услугите си в действие. Специалисти от самите компании демонстрират пред посетителите качествата на техните продукти.

Паралелно със строителния форум се провежда и специализирано изложение SofiaLogExpo (логистика, дистрибуция и складово оборудване) и Security Expo – XXI издание на специализираната изложба, представяща решения за защита и безопасност. Комбинирането на събитията, които са отправна точка за индустрията, привлича по-голям международен посетителски интерес и събира доставчици и купувачи в перфектната бизнес среда.

Източник: http://buildingweek.bg/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1614