EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Техника

28 Ноември 13, 18:12 / Автор: Ланком България
TP-Link представи нов безжичен рутер, подходящ за онлайн телефония, видеоигри и висококачествено видео съдържание
Моделът достига скорост 300Mbps и е създаден специално за нуждите на малките и средни фирми
Производителят на мрежово и телекомуникационно оборудване TP-Link представи новия си комбиниран рутер TL-WR840N, подходящ за безжични и фиксирани компютърни мрежи. Моделът достига скорост 300Mbps и е създаден специално за нуждите на малките и средни фирми, както и независими специалисти, консултанти и домашни офиси. Високата му производителност го прави особено подходящ за видео стрийминг, онлайн телефония (VoIP – Voice over IP), онлайн видеоигри.

TL-WR840N поддържа мрежовите стандарти IEEE 802.11b/g/n и гарантира на потребителите скорост за безжичен достъп до 300Mbps. Сред екстрите му е бутонът Wi-Fi Protected Setup (WPS), който позволява криптиране на връзката, защитавайки мрежата от неоторизиран външен достъп. В добавка рутерът разполага с вградена технология Clear Channel Assessment (CCA), която предотвратява конфликт между каналите, както и с функция за гарантиране качеството на услугата (QoS – Quality of Service). Администраторът на мрежата може дори да определя с колко голям мрежов капацитет ще разполага всеки свързан с мрежата компютър, таблет или телефон.

Едно от ключовите предимства на устройството е и изключително лесната и интуитивна употреба. На практика TL-WR840N е създаден с идеята всеки потребител да може да изгради напълно функционална локална мрежа, без значение дали е специалист в тази област, или не. Вграденият „асистент“ превежда потребителя през целия процес по конфигурация на мрежата. У нас продуктите на TP-Link се предлагат от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com ) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

Източник: http://www.crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1013