EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Техника

25 Ноември 13, 13:17 / Автор: Crossroads Bulgaria
Romoss представи универсалната външна батерия sofun 4
Тя може да зарежда смартфони, таблети, MP3/MP4 плейъри, игрови конзоли и дори лаптопи
Решение на този проблем предлага универсалната външна батерия на технологичната компания Romoss със забавното име sofun 4. Тя разполага с eUSB порт - нова патентована технология, която автоматично определя напрежението за зарежда не на всяко портативно дигитално устройство, включено в него чрез USB кабел, с изходящо напрежение от 5V или 14-20V и ако се налага го зарежда. Това означава, че универсалната външна батерия може да използва за зареждане на смартфони, таблети, нетбук устройства, MP3/MP4 плейъри, някои модели игрови конзоли и други апарати. Нещо повече, sofun 4 може да зарежда дори и лаптопи, като за тях е необходим допълнителен MUI кабел, който може да се избере според марката и модела ноутбук от сайта на производителя: www.romoss.com/muisearch.php. У нас продуктите на Romoss се предлагат от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

В основата на универсалната външна батерия е зарядна клетка дело на Samsung с изключително висок капацитет от 10400mAh, който се постига след 6 часа зареждане. По този начин sofun 4 има енергия за зареждането на батерия на смартфон в движение за поне 4-5 пъти, а на батерия на лаптоп за поне още един път. Освен супер функционална, Romoss sofun 4 е със стилен минималистичен дизайн, заоблени форми и нежно бял цвят. Батерията е и много компактна – размерите й са сравними със на смартфон – 138 х 62 х 22 мм, тежи едва 256 гр. и има допълнителна практична функция – мощен диоден (LED) фенер.

Успоредно с Romoss sofun 4, Ланком България пуска на нашия пазар и пълната гама бързозареждащи външни батерии за мобилни телефони и таблети Sailing на Romoss. Продуктите от серията са пет на брой от Sailing 1 до Sailing 5 и се отличават по мощността и размерите си. Например Sailing 1 е изключително компактна външна батерия с размерите на малък MP3 плейър, чрез която можете да зареждате смартфон до 1,5 пъти, докато Sailing 5 е с размерите на мобилен телефон и има достатъчно енергия да зарежда един смартфон до 6 пъти.

Всички устройства на Romoss са произведени от изцяло рециклируеми материали и имат „зелен“ Energy Star сертификат, заради голямата си енергийна ефективност до 90%. Тя е постигната чрез използване на най-новите екологични и високотехнологични литиеви полимери, които в съчетание с различни системи за защита на всички енергийни вериги в батериите, елиминират възможността за претоварване, пренапрежение, прегряване и свръх-зареждане. Все фактори, които водят до загуба на енергия при старите типове батерии.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

Източник: http://www.crossroadsbulgaria.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1124