EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

Вземи в gLOG
24 Ноември 13, 19:11 / Автор: PuRple PR
КАМПАНИЯ НА PuRple PR на 19-ти благотворителен базар на международния женски клуб в София "СВЕТЪТ ИДВА ПРИ ТЕБ"
Кога: 1 декември 2013 г. (неделя)
Къде: София, Интер Експо Център
Възможности за участие: Да
Организатор: МЕЖДУНАРОДНИЯ ЖЕНСКИ КЛУБ В СОФИЯ

Събитието: PuRple PR, нова ПР и рекламна агенция, ще подари 300 уникални, лимитирани коледни картички на 119-ТИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ЖЕНСКИ КЛУБ В СОФИЯ - СВЕТЪТ ИДВА ПРИ ТЕБ.

PuRple PR ще подари 300 уникални, лимитирани коледни картички. Също така ще се включим като доброволци на същия щанд, така че ще можете и да се срещнете с нас там.

Очаквайте и снимки на картичките, които можете да си купите съвсем скоро тук - на нашата фейсбук страница. Парите от картичките ще отидат изцяло за благотворителни цели.

Напомняме Ви, че тази година Коледа идва още на 1-ви декември, в най-празничния ден от седмицата - неделя. Посетете Интер Експо Център на 01.12., където ще можете само за ден да направите едно истинско околосветско пътешествие. Не забравяйте да посетите щанда на Скандинавия, където ще бъдем и ние и откъдето ще можете да си закупите уникални, лимитирани коледни картички, създадени от PuRple PR специално за тази "подранила Коледа". Парите от картичките ще отидат изцяло за благотворителни цели. Главната цел на базара, който предоставя на своите посетители един ден, изпълнен с разнородни изкушения и забавления от цял свят, е да бъде основен източник на финансиране на проектите на благотворителната фондация към клуба.Ще можете да откриете лимитираната колекция от коледни картички, създадени от екипа на PuRple PR, специално за 19-ти благотворителен базар на международния женски клуб на щанда на Скандинавия.

За контакти:

Ния Горанова - експерт реклама в PuRple PR,
0887800758, purplepr@abv.bg

Източник:
www.facebook.com/purpleprbg
http://www.iwc-sofia.org/9th_annual_charity_bazaar/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0977