EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
19 Ноември 13, 17:54 / Автор: Българска търговско-промишлена палата
СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014 - 21-ва Международната специализирана изложба за охрана, сигурност, безопасност
От 19 до 22 март Интер Експо Център-София ще е домакин на 21-вата Международната специализирана изложба СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО е най-голямото и важно събитие в този сектор за България и една от най-авторитетните изложби на Балканите за сигурност и безопасност. СЕКЮРИТИ ЕКСПО е мястото, където модерните продукти и услуги се срещат с потребителите на смарт технологиите.

През годините изложбата се доказа като един от най-значимите професионални форуми на Балканите и като единствената платформа, чрез която в България се представят съвременните продукти и технологии от световния пазар. Чрез участието си български и чуждестранни експерти имат възможността да демонстрират технологичните новости, разработени през последната година, да получат актуална информация за продуктите, предлагани в световен мащаб.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО включва в профила си традиционните пожароизвестяване, пожарогасене и видеонаблюдение, но и технологии, част от актуалното CLOUD инжинерство: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, антитерористични средства, периметрова защита, защита на критична инфраструктура, алармени системи, защита на пренос на данни, Big Data, М2М услуги, оборудване на "интелигентни сгради", физическа охрана, специализирани автомобили и техника.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014:
• Изложбата традиционно се провежда под патронажа на министъра на вътрешните работи
• Предоставя възможност за среща с нови партньори и потвърждаване на контактите с настоящи клиенти
• Участието в изложбата създава оптимални условия за представяне на продукти и услуги пред изключително специализирана публика, заинтересована от новостите в бранша, разработвани през изминалата година
• Богата съпътстваща програма, съдържаща презентации и демонстрации от професионалисти за професионалисти.
Новостите, които ще демонстрирате на Вашия щанд, ще бъдат включени в ПР материалите, които изпращаме до медийните партньори на изложбата. По този начин информацията за иновациите в бранша, които показвате за първи път на българския пазар, ще достигне до широк кръг потребители и потенциални Ваши клиенти.

ЗАЩО ДА УЧАСТВАТЕ В СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2014?
=> Единственото изложение за сигурност в България, което обединява специализиран форум за бизнес, комуникация и инвестиции
=> През 2014 г. СЕКЮРИТИ ЕКСПО за първи път ще се проведе заедно с Българска строителна седмица – изложение за строителни материали и машини, и изложбата за логистика, дистрибуция, складове и оборудване за тях - Sofia LogExpo
=> Платформа за срещи и договаряне с професионалисти от бранша
=> Иновативни продукти и услуги, новости в областта на обществената и частната сигурност, ИКТ сигурност, Smart House Concept, цялостни сградни решения
=> Възможност за бизнес проучване на конкуренцията
=> Участие в организираната специализирана съпътстваща програма

Изложбата се организира в партньорство с Агенция Булгарреклама и ежегодно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи.

Източник: http://www.bcci.bg/bulgarian/fairs/security

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0994