EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

13 Ноември 13, 13:01 / Автор: ЕДЛАНТА
Специализирано изложение за средно образование ще доведе представители на едни от най-добрите училища от Европа
Кога: 16-17 ноември 2013 г. (събота-неделя)
Къде: София
Организатори: Sky Lines& Едланта

Събитието: Българските ученици имат шансове да се обучават в едни от най-реномираните пансионни училища в Европа, беше съобщено от организаторите на Изложение „СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА”. Тези училища предлагат целенасочена подготовка за прием във водещи университети като Кеймбридж и Оксфорд и поради тази причина много български семейства избират да запишат децата си в тях. За да получат повече информация за условията, програмите и финансирането, както и да направят най-верния избор за своите деца, родителите могат да посетят специализираното изложение „СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА”, което ще се състои на 16 и 17 ноември в хотел „Хилтън”, София от 11 до 17 ч.

В рамките на изложението ще бъдат представени най-успешните образователни програми и тенденции от реномирани пансионни училища и колежи от Великобритания, Германия, Австрия, Швейцария, САЩ и Канада. Всички учебни заведения имат утвърдени традиции и авторитет и дават солидна подготовка за успешен прием на своите възпитаници в най-добрите университети по света.

В дните на изложението кандидатите за средно образование в чужбина ще имат възможност да положат изпити за прием и стипендии в избраните от тях училища. Изпитите са по чужд език, математика и някои от специалните предмети. Изпитните сесии ще бъдат на 16 и 17 ноември от 14:30 до 18:00 ч. За участие в тях е необходима предварителна регистрация на сайта на изложението www.bsfair-bg.com

Безплатни презентации по време на съпътстваща програма ще помогнат на родителите да се ориентират в разнообразието от академични програми и да изберат най-подходящото пансионно училище за своето дете.
Ще се представят и колежи, в които обучението е на немски език (Schule Schloss Salem и Lyceum Alpinum Zuoz) и на испански език (King‘s College Madrid). Организатори на изложението са две от водещите в България консултантски фирми за образование в чужбина СКАЙ ЛАЙНС и ЕДЛАНТА.
Сред изложителите се открояват ROYAL RUSSEL SCHOOL, което е под патронажа на НВ Кралицата на Великобритания и CATS COLLEGE – училището на пилота от Формула1, Люис Хамилтън. В изложението участва и LORD WANDSWORTH COLLEGE, сред чиито възпитаници са холивудския актьор Джулиан Сандс.

Едно от най-добрите швейцарски училища LYCEUM ALPINUM ZUOZ също ще бъде представено на изложението. Сред неговите възпитаници са внукът на основателя на Порше – Фердинанд Порше; австрийския бизнес магнат и председател на борда на Фолцваген, Фердинанд Пих; Граф Фабер-Кастел, изпълнителен директор на най-голямата в света компания за офис консумативи „Faber-Castell”. Българска възпитаничка на колежа миналата година постигна максималния резултат на изпита International Baccalaureate - 45 от 45 точки. Само 0,2% (или 109 ученици от 41 500) в световен мащаб са достигнали това постижение.
„Изложението е уникално, защото освен да се запознаят с отделните училища, кандидатите ще имат възможност да положат и приемни изпити”, казаха организаторите на изложение „СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА” от Скай Лайнс и ЕДЛАНТА, които са с дългогодишен опит в посредничеството между учениците и училищата и са сред най-активните агенции в работата с пансионни училища от Европа.

За контакти:

Димитър Александров
Скай Лайнс-Образование в чужбина
Т: +359 888 308319
Е: info@skylines-bg.com

Ели Тончева
ЕДЛАНТА- Образование в чужбина
Т: +359 887 851919
Е: office@edlanta.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1859