EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

11 Ноември 13, 17:54 / Автор: Сирма Мобайл
Сирма Мобайл създаде мобилно приложение за живота на цигуларя Васко Василев
Mobilе app Vasko@40 разказва историята на Васко Василев на три езика, с гласа на легендарния музикант
Българската софтуерна компания Сирма Мобайл, част от Сирма Груп, представи най-новото си мобилно приложение Vasko@40. Приложението е обогатена версия на автобиографичната книга на един от най-популярните цигулари Васко Василев. Автобиографията излиза по повод 40-тия рожден ден на легендарния музикант. А мобилното приложение позволява на потребителите да чуят гласа му, докато разказва собствената си история, да гледат снимки и видео, както и да слушат изпълнена от него музика.

Приложението Vasko@40 е създадено за платформа iOS, iPhone, iPad, iPod и iPod touch. Чрез него потребителите сами избират да четат или да слушат книгата на Васко, докато гледат най-добрите му концерти и документални филми.

Васко Василев записва книгата в продължение на 10 дни през март тази година в Лондон. Под формата на искрено интервю музикантът описва най-запомнящите се моменти от живота си, разказва за семейството, учителите и любовта си към цигулката, както и за срещите си със Стинг, Пласидо Доминго, Мадона и Майкъл Джексън. Книгата се състои от 30 глави, преведени на три езика: български, английски и испански.

„Авантюрата с тази апликация ме вкара в студио, където трябваше да изчета цялата книга. Мисля, че е много по-трудно да четеш изразително пред микрофон, отколкото да свириш Паганини например. Много e приятно да съм притежател на първата мултимедийна книга на български музикант“, сподели цигуларят Васко Василев.

Приложението е достъпно на адрес:

https://itunes.apple.com/us/app/vasko-40./id702958985

Повече за Сирма Мобайл

Екипът на Сирма Мобайл е специализиран в разработката на мобилни приложения и услуги и има няколкогодишен опит в иновативни сфери като LBS (Location Based Services), NFC (Near Field Communications), както и в разработката на приложения за най-популярните мобилни платформи: iPhone, Android, Windows Phone, Symbian, BlackBerry и Bada. Стремежът на компанията е да се развива като глобален разработчик на услуги с добавена стойност, както и да постави мобилните иновации в услуга на хората, създавайки приложения със съизмерим обществен ефект.

Източник:
http://www.crossroadsbulgaria.com/?pid=viewnews&lang=bg&code_no=77

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1364