EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Бизнес

30 Октомври 13, 15:51 / Автор: velned.com
Кранови електронни везни
Крановите електронни везни са модерен, практичен и удобен начин за претегляне на обемисти, големи и тежки предмети, товари и строителни компоненти, които не са подходящи за претегляне на платформени везни. Дизайнът на крановите везни обикновено е строго промишлен, т.к. този тип везни се ползват от тясна група специалисти.
Крановите електронни везни средно са с капацитет от 300 килограма до 250 тона. Този тип везни служат за подобряване на ефективността и намаляване на производствените разходи. Някои кранови везни са оборудвани и с безжично дистанционно управление позволяващо на оператора на крана да бъде мобилен и да види показанията на везната независимо от големината на товара.

Крановите електронни везни най-вече се проектират и произвеждат от производителите по цял свят с вградена акумулаторна батерия, но освен нея се доставят и с резервна акумулаторна батерия, както и зарядно устройство. Така се осигурява гарантирана постоянна работа на електронната везна дори и при продължителни дейности.

Въпреки двете батерии и зарядно устройство, с което се доставят, най-новите модели от тези електронни везни е предвидено да работят и със специално механично отчитане при невъзможност да се ползва екрана на везната или връзка с компютър.

Един от най-големите производители на кранови електронни везни е фирма Велнед. Предлаганите от българският производител везни са лесни за пренасяне, иновативни и качествени. Надеждни са както в летни, така и в зимни условия, защото са прахозащитени и влагозащитени.

Крановите електронни везни произведени от Велнед работят в диапазон от 3 до 30 тона и имат възможност за свързване към компютър или печатащо устройство за автоматизиране на теглоизмерванията.

За Контакти:0888 298 271

Източник:
http://www.velned.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0983