EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

29 Октомври 13, 09:30 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Национално състезание по дебати SDA OPEN 2013 ще се проведе от 1 до 3 ноември под наслов „Актуални проблеми в България и света”
Домакин на състезанието традиционно е Технически университет – София с изключителната подкрепа на Ректора професор Марин Христов и Студентски съвет към ТУ
Национално състезание по дебати SDA OPEN 2013 ще се проведе от 1-ви до 3-ти ноември в гр. София под наслов „Актуални проблеми в България и света“.

Домакин на състезанието традиционно е Технически университет – София с изключителната подкрепа на Ректора професор Марин Христов и Студентски съвет към ТУ.

Главен организатор на състезанието е Софийска асоциация Дебати - неправителствена организация, обединяваща млади хора от цяла България.

Целите на състезанието са да се даде възможност на инициативни млади хора от цялата страна да се срещнат, да натрупат опит във воденето на дебат, да съберат идеи и гледни точки, да обогатят знанията си по въпроси, касаещи бъдещето на Европа. Заедно с това желаем да подсилим връзката между клубовете по дебати в България и да популяризираме дебатите като дисциплина.

Целева група на мероприятието са ученици и студенти от цялата страна, както и треньори на клубове, на които се предоставя възможност да се запознаят с най-новите световни тенденции и методики на обучение в областта, както и да обменят опит.

Инициативата се осъществява с подкрепата и съдействието на Световната асоциация по дебати – International Debate Education Association (IDEA), Фондация „Америка за България“, Технически университет – София и се извършва със спонсорството на партньори от частния сектор.

Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1493