EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Техника

30 Септември 13, 13:24 / Автор: Crossroads Bulgaria
TP-Link прави преноса на данни през електрическата система по-достъпен с новия адаптер TL-PA2030 AV200
Нарастващият интерес към технологиите за пренос на цифрова информация през електрическите системи в сградите е причина TP-Link да пусне на пазара своя нов адаптер TL-PA2030 AV200.
Нарастващият интерес към технологиите за пренос на цифрова информация през електрическите системи в сградите е причина TP-Link да пусне на пазара своя нов адаптер TL-PA2030 AV200. С ниската си цена и лесната си употреба моделът прави още по-достъпна възможността да използваме силовите кабели като компютърна мрежа. Подходящ е за всякакъв тип офис или жилищни сгради, в които има нужда от допълнителен мрежов капацитет, но няма място за повече кабели. Компактните му размери и гъвкавата употреба го правят удобен също за използване в хотели, общежития, кооперации и др. Моделът може да бъде закупен у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

TL-PA2030 представлява трипортов мини адаптер, който се отличава с компактни размери, стилен дизайн и е изключително лесено за употреба и от неспециалисти. Устройството позволява на фирми, учреждения и крайни потребители лесно да изграждат мрежова инфраструктура, използвайки съществуващите електрически кабели. То може да пренася през тях данни със скорост до 200 Mbps, докато в същото време по кабелите тече и така необходимият на всяка съвременна сграда ток.

Потребителите могат просто да включват TL-PA2030 в контакта и да създадат компютърна мрежа веднага, както и да променят лесно нейната конфигурация във всеки момент. Моделът обезпечава връзка в радиус от 300 метра. Освен това той има и вградена технология за криптиране. TL-PA2030 може удобно да бъде използван и в домашни условия, свързвайки компютри, сет топ бокс устройства за IP телевизия, принтери и игрови конзоли.

Източник:
http://www.crossroadsbulgaria.com/?pid=viewnews&lang=bg&code_no=77

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1155