EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
03 Септември 13, 12:06 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ПРОФИ КРЕДИТ България пусна на пазара нов продукт с още по-добра цена
ПРОФИ КРЕДИТ Престиж е заем, предназначен за пълнолетни физически лица на възраст между 30 и 64 години
Нов продукт с още по-добра цена предлага на пазара ПРОФИ КРЕДИТ България от 1 септември 2013 г. ПРОФИ КРЕДИТ Престиж е предназначен за потребители, които имат дългогодишен стаж при своя работодател, като им дава възможност да се възползват от отличните условия на продукта, които го правят един от най-конкурентните на пазара на небанковите компании в момента.

ПРОФИ КРЕДИТ Престиж е заем, предназначен за пълнолетни физически лица на възраст между 30 и 64 години, които имат трудов или граждански договор с доказани постоянни доходи, стаж при своя настоящ работодател минумум 48 месеца и осигурителен доход над 800 лева.
Кредитът е нецелеви, а сумите по него варират от 500 до 8000 лева. Срокът на заема е по избор на клиента – между 12 и 36 месеца.

Допълнително предимство на този продукт е, че се предоставя без обезпечение, без такси и комисиони за кандидатстване, отпускане и управление, като процедурата за кандидатсване е максимално улеснена.

„В ПРОФИ КРЕДИТ знаем, че на всеки се случва да се разболее или да загуби работата си. При тези условия, би било трудно на нашите клиенти да изплащат вноските по кредита си, за това, както и при другите ни продукти, клиентите, които ползват ПРОФИ КРЕДИТ Престиж, имат право да отложат безплaтно до 3 вноски от кредита си в случай на нужда“ – коментира Светломира Янкова, маркетинг директор в ПРОФИ КРЕДИТ България.

За да получат своите „Пари по мярка” или подробна информация относно предлаганите продукти от компанията, клиентите могат да се свържат с кредитен консултант на дружеството или да се обадят на националния телефон на ПРОФИ КРЕДИТ България 0700 17011 (на цената на един градски разговор от цялата страна).

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0897