EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

19 Август 13, 15:57 / Автор: СуперХостинг.бг
Наблюдава се ръст при закупуването на интернет домейни, свързани с актуални тенденции
Популярни изрази във виртуалното пространство като „интернет лумпен“ и „млад меринджей“ предизвикаха вълна от регистрации на нови домейни
През последните месеци се наблюдава тенденция за активно купуване на домейни, свързани с актуални тенденции и популярни „вирусни“ явления в интернет. Сред най-атрактивните изрази са станалите популярни напоследък в мрежата „интернет лумпен“ и „млад меринджей“, а много имена като internetlumpen.com, internetlumpen.net, internetlumpen.org, internetlumpen.info, mladmerinjei.com са заети през последните дни. Това съобщават от българската хостинг компания СуперХостинг.БГ , която отчита сериозен ръст в търсенето на домейни, свързнаи с „горещи“ тенденции във виртуалното пространство. Търсят се още домейни, свързани с актуални събития, забавни наименования, „вирусни“ онлайн клипове, популярни „бисери“ от публичното пространство и др.

„Най-често целта в такива случаи е, собственикът на домейна да спечели трафик от актуалността и нарастналото търсене на определени думи и изрази. Когато голям брой хора търсят такива актуални думи, те лесно попадат на сайтове със съответното наименование. По този начин собствениците на интернет проекти могат да увеличат потребителите си, възползвайки се от тенденциите“ - обяснява Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

Според него, от подобен ход има смисъл, ако собственикът на домейна създаде и уебсайт, който да бъде индексиран на предни позиции в интернет търсачките при търсене на съответния израз. От значение е и съдържанието, което ще бъде публикувано на страницата, както и нейното популяризиране и цялостно развитие.

Повече за СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ предлага споделен хостинг, регистрация на домейни в повече от 50 различни области (TLD), виртуални, cloud и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, услуги, свързани с популяризация на уеб сайтове и др. Услугите, предлагани от компанията са с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания на българския пазар. СуперХостинг.БГ е член на Българската уеб асоциация (БУА), Българската асоциация за електронна търговия (БАЕТ), ИАБ България, УНИНЕТ и участва активно в управителните съвети и решения на съответните организации.

Източник:
http://www.superhosting.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1096