EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Техника

Вземи в gLOG
23 Юли 13, 13:33 / Автор: CKBB
ASUS отключва овърклока на процесорите с архитектура Haswell за своите дънни платки H87 и B85
Ъпдейт на UEFI BIOS за дънните платки на ASUS, базирани на чипсетовете Intel H87 and B85, позволява овърклок на четвъртото поколение процесори Intel CoreTM от К серията

ASUS обяви, че последните версии на Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) BIOS на дънните платки, които използват чипсетовете Intel® H87 и B85, ще се предлагат с отключен овърклок за четвъртото поколение процесори Intel Core™.
Преди този ъпдейт възможностите за овърклокинг на процесорите от K серията, които използват новата архитектура на Intel Haswell, бяха ограничени само до дънните платки с чипсет Intel Z87. Сега ентусиастите на тема производителност могат се възползват от мощта на процесорите Haswell К, като използват „8-та серия“ дънни платки на ASUS като H87M-PRO и B85-PRO.

Повишена производителност, без допълнително заплащане
Ъпдейтът на BIOS-а е безплатен за 10 дънни платки на ASUS - H87-PRO, H87-PLUS, H87M-PRO, H87M-PLUS, H87M-E, H87I-PLUS, B85-PRO, B85-PLUS, B85M-E и B85M-G.
Веднъж инсталиран, ъпдейтът позволява овърклок чрез завишаване на процесорния множител. Това може да се извърши с една лесна стъпка на отключените процесори от K серията на Intel като Intel Core i7-4770K и Core i5 4670K. Последната версия BIOS включва няколко функции, които допълнително улесняват потребителите. Тя предлага списък с последните промени (“Last Modified”), с което потребителите лесно разбират кога коя настройка е била променена. Системата също запазва персоналните настройки като отделни профили. Това дава възможност на потребителите да променят производителността на процесора спрямо нуждите на различните приложения, с които работят.

Пълна защита за ненадмината надеждност
Всички дънни платки на ASUS, базирани на чипсетове от К серията на Intel, се предлагат с технологията 5X Protection, която осигурява ненадмината надеждност и издръжливост. Технологията за регулиране на електрическото напрежение ASUS DIGI+ VRM осигурява дигитален контрол на доставяната до процесора електроенергия. Така тя спомага за намаляване на консумацията на енергия и повишава стабилността на цялата система. От друга страна вградените автоматичните предпазители защитават I/O портовете и DIMM слотовете от късо съединение и резки промени в напрежението.
Защитата от статично електричество предпазва както чувствителните елементи от електромагнитни смущения, така и висококачествените керамични кондензатори, чийто живот надхвърля 50 години постоянна употреба при типичните оперативни условия (65 градуса по Целзий). Това е два пъти по-дълъг период в сравнение с традиционните електролитни кондензатори.
Новата възможност за овърклок на Haswell K серията процесори на Intel и превъзходната надеждност на технологията 5X Protection потвърждава решеността на ASUS да осигурява на своите клиенти най-високата производителност при персоналните компютри на достъпна цена.

Цени и наличности
Дънните платки на ASUS, които са базирани на К серията чипсетове на Intel, вече се предлагат в световен мащаб. Ъпдейтите за UEFI BIOS за дънните платки на ASUS, които работят с чипсетовете Intel H87 и B85 могат да бъдат свалени от :
H87-PRO: www.asus.com/Motherboards/H87PRO/#support_Download_35
H87I-PLUS: www.asus.com/Motherboards/H87IPLUS/#support_Download_35
H87M-PRO: www.asus.com/Motherboards/H87MPRO/#support_Download_35
H87M-PLUS: www.asus.com/Motherboards/H87MPLUS/#support_Download_35
H87M-E: www.asus.com/Motherboards/H87ME/#support_Download_35
H87-PLUS: www.asus.com/Motherboards/H87PLUS/#support_Download_35
B85-PRO: www.asus.com/Motherboards/B85PRO/#support_Download_35
B85-PLUS: www.asus.com/Motherboards/B85PLUS/#support_Download_35
B85M-E: www.asus.com/Motherboards/B85ME/#support_Download_35
B85M-G: www.asus.com/Motherboards/B85MG/#support_Download_35
За повече информация: www.asus.com/Motherboards/Intel_Platform_Products


###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в Топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 4168 награди през 2012 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 12500 служители в света и разполага с инженерен екип от 3800 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2012 г. са близо 14 млрд. щатски долара.

 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1017