EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи бизнес събития

Вземи в gLOG
18 Юли 13, 18:32 / Автор: JCI България
JCI Business Networking Event, 25.07.2013 г.
Кога: 25 юли 2013 г. (четвъртък)
Къде: София, Best Western Plus City Hotel
Организатор: JCI България

Събитието: За трети пореден път тази година София ще бъде домакин на “JCI Business Networking Event”, организирано от JCI България. Събитието ще се проведе на 25 юли от 18:30ч. в Best Western Plus City Hotel и ще даде възможност на предприемачи и доказали се специалисти в областта на бизнеса да общуват в неформална среда.

Всеки участник ще се включи в серия от 4-минутни разговори, на които ще направи кратко изложение на бизнеса си и визията си за неговото развитие. След разговорите ще има коктейл, на който дискусиите ще продължат, като участниците ще обсъждат идеи, ще обменят опит и ще изграждат основата на ползотворни бъдещи партньорства.

„JCI Business Networking Event” се провежда по правилата на международно признат модел за подобни бизнес събития, изготвен от JCI International. Събития от този тип се организират редовно в различни точки на света, включително в Англия, САЩ, Малта, Южна Африка и Малайзия. В България JCI BNE са провеждани в София, Варна и Пловдив и винаги се радват на огромен успех.

Очаква се предстоящото събитие за пореден път да събере активни хора от всички сфери на бизнеса – водещи предприемачи, специалисти и мениджъри, готови да споделят опита си, да научат нещо ново и да разширят бизнес възможностите си. Вече се приемат регистрации, като таксата за участие е 10 лв. и включва списък с информация за участниците, напитки и кетъринг.

За да се регистрирате за събитието следва да изпратите email на contact@jci.bg. Повече информация за записванията можете да намерите на Фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/384025248376465

За контакти: Димитър Гочев

Източник:
www.jci.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1561