EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обществени събития

30 Май 13, 13:53 / Автор: Фондация Моят Град
И АЗ СЪМ ДЕТЕ НА 1 ЮНИ
Орлин Павлов, Румънеца и Енчев, Любо Киров, Лазар Кисьов пеят за инициативата И АЗ СЪМ ДЕТЕ
Тази година празникът на детето ще даде повод за старта на новата инициатива „И АЗ СЪМ ДЕТЕ“, организирана от Фондация „Моят Град“.
Редица български звезди и любимци на малки и големи ще се съберат на благотворителен концерт в Столичният Зоопарк на 1 юни от 10:30 сутринта.

Събрали се да оборят черната статистика, според която кризата е ударила благотворителността в България и я е наредила на 137-о място по дарителство, звездите и гостите на събитието, ще изпълнят Столичният Зоопарк с много музика, забава и игри. Поставената цел е изграждането на нова игрална площадка в зоопарка за малките, на възраст между 1-5 г., изцяло тематична, със съоръжения в ярки цветове и във формата на животни. Материалите са екологични, от обработена висококачествена дървесина.

„Идеята на фондация „Моят Град“ е да обединява усилията на гражданското общество, медиите и институциите, за да се подобри облика на градовете в България. Мисията ни е да насърчаваме инициативността и ангажираността на гражданите за подобряване на средата, в която живеят.“, разказва за проекта Мартина Петрова от Фондация „Моят Град“. „Благодарни сме за бързата и своевременна подкрепа на Любомир Дреков – кмет на Район Лозенец и д-р Иван Иванов, директор на Софийският зоопарк.“

Поканен е всеки, който може да признае пред себе си: „И АЗ СЪМ ДЕТЕ!“

Ако искате да подкрепите кампанията, може да изпратите SMS с текст на латиница DMS ZOO на единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и Mtel ). Таксуването на 1 SMS за абонати по договор с Mtel, GLOBUL, VIVACOM цената е 1 лв., а за потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

За повече информация посетете www.dmsbg.com

За повече информация: www.mycityfoundation.org/
https://www.facebook.com/mycityfoundation
Или се свържете с нас на:
тел.: 0988 940 017
email: k.eskenazi@mycityfoundation.org

Източник: www.mycityfoundation.org

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

1.6737