EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

24 Април 13, 14:59 / Автор: СуперХостинг
СуперХостинг.БГ пусна първата у нас услуга от типа Управляем виртуален сървър
Тя е подходяща за онлайн магазини, системи за управление на бизнеса, уебсайтове с много посетители, малък и среден бизнес
Българската хостинг компания СуперХостинг.БГ пуска на пазара първата у нас услуга от типа Управляем виртуален сървър (Managed VPS Hosting). Това е хостинг услуга, при която клиентите получават достъп до независим сървър, с инсталиран контролен панел – cPanel, с включена денонощна техническа поддръжка, мониторинг и бекъп. При тази услуга клиентите могат да разполагат различни уеб приложения, включително и такива, които поради специфични изисквания или нужда от повече ресурси, не могат да работят на споделен хостинг. Приложенията използват определените според избрания план ресурси на сървъра без да ги споделят с други клиентски приложения. Услугата ще се предлага под формата на пакетни оферти: Managed VPS Start, Managed VPS Pro и Managed VPS Hosting. Тя е подходяща за разполагане на уеб сайтове с много посетители, системи за управление на бизнеса (ERP, CRM, BPM, BI, складови програми), бази данни и файлове, с цел отдалечен достъп на различни потребители, електронни магазини, развиване на малък хостинг бизнес и др. Услугата е много подходяща и за уеб студия, дигитални и рекламни агенции, които искат да предлагат завършено решение (уеб сайт, приложение или др.) на клиента, без да инвестират в хардуер и технически екипи за денонощна поддръжка.

„Управляемият виртуален сървър предлага много повече технологични възможности и параметри от споделения хостинг, като едновременно с това запазва лесния начин за управление на услугите и другите предимства на споделения хостинг, в сравнение със стандартните сървърни решения. Услугата е първа по рода си у нас и е насочена към голям брой организации, развиващи онлайн бизнес, софтуер като услуга и много други технологични дейности. В добавка тя предлага редица възможности за персонализирани софтуерни настройки и инсталиране на допълнителни сървърни модули по желание на клиента, увеличавайки значително ефективността на приложенията. Услугата е изключително лесна за ползване от неспециалисти и може да спести на клиентите ни много ресурси, защото за техните сървъри се грижат професионалистите от нашия екип“ - заяви Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

Избирайки Управляем виртуален сървър клиентите получават виртуален сървър с 24/7 техническа поддръжка и мониторинг на сървъра, както и контролен панел (cPanel), чрез който в максимална степен се улеснява управлението на приложенията. cPanel е най-използваният хостинг контролен панел в света и е разработен, така че и потребители, незапознати с тайните на системното администриране, да се чувстват комфортно при работата с него. Освен това Managed VPS Hosting дава на потребителите пълна свобода да разположат на сървъра каквито приложения пожелаят. Инсталираните приложения могат да ползват всички ресурси на сървъра, определени според параметрите на избрания план. С цел по-висока степен на сигурност разположеното на сървъра съдържание се архивира няколко пъти седмично, което позволява в случай на възникнал проблем сървърът за кратко време да бъде върнат в работно състояние.

Повече за СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ предлага споделен хостинг, регистрация на домейни в повече от 50 различни области (TLD), виртуални, cloud и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, услуги, свързани с популяризация на уеб сайтове и др. Услугите, предлагани от компанията са с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания на българския пазар. СуперХостинг.БГ е член на Българската уеб асоциация (БУА), Българската асоциация за електронна търговия (БАЕТ), ИАБ България, УНИНЕТ и участва активно в управителните съвети и решения на съответните организации.

Източник:
http://www.superhosting.bg/web-hosting-common-managed-vps.php

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0969