EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Събитийни НОВИНИ / Новини от събития

Вземи в gLOG
19 Април 13, 17:47 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
Трима студенти влизат в MySuccess Инкубатор за мениджъри
Трима студенти спечелиха стипендии за участие в менторска програма по мениджмънт MySuccess Мениджмънт Инкубатор
Трима студенти спечелиха стипендии за участие в менторска програма по мениджмънт MySuccess Мениджмънт Инкубатор, разработена от The Business Institute – официален предстваител на Cisco Business Institute за България. Победителите бяха избрани след конкурс за есета на специфични бизнес теми, определени от партньорите на форума на списание ENTERPRISE MySuccess.bg in Education, осигурили стипендиите – HP България, Аурубис България и Мобилтел ЕАД.

Обучението на студентите ще започне в края на септември, като те ще участват в менторската програма, наблягаща на създаването на т.нар. „меки умения“, наравно с мениджъри предприемачи от малки, средни и големи компании. „Инкубаторът за мениджъри набляга на обучението под формата на работилници, в рамките на които участниците разрешават реални бизнес казуси, релевантни за българската реалност“, обясни Светлан Станоев от The Business Institute. Той посочи още, че програмата е базирана на метода на „трикракото столче“, имащ две основни измерения. Първият акцентира върху качествата на успешния мениджър, който в днешно време трябва да е не само лидер и мениджър, но и предприемач с иновативно мислене. Вторият аспект е свързан с подхода на мениджъра, който, на първо място трябва да умее да управлява себе си и екипа си, а на второ – целия бизнес, неговите ресурси и резултати.

До финалния етап на състезанието достигнаха 27 участници. По думите на Нина Мирчева, Директор „Корпоративни комуникации“ в Мобилтел и член на журито на конкурса, впечатление прави позитивизма у младите хора, които не виждат черни сценарии за изход от кризата, а напротив – имат ясна визия за бъдещето на България и своето място в него. Според Преслав Павлов, Директор „Отдалечени услуги” в глобалния център на HP, основен фактор при избора на победителите на първо място е била демонстрираната мотивация, както и представата на всеки един от участниците за мястото му в корпоративния свят. Елена Димова от Аурубис България подчерта, че е важно компаниите да участват в подобни инициативи и да показват на студентите, че работата в големите производствени компании, дори и тези от тежката индустрия, може да бъде интересна и предизвикателна.


За Списание ENTERPRISE
ENTERPRISE е B2B печатно издание за практики от бизнеса и ERP, с контролирана дистрибуция и разспространение. ENTERPRISE достига до мениджърите, като говори на техния език и от тяхната гледна точка. Кратко, ясно и точно, първата по рода си бизнес медия в България се насочва изключително към практическите проблеми в управлението на съвременните компании. ENTERPRISE формулира и анализира най-важните явления в българската бизнес реалност – от гледна точка на управление и технологии. Екипът на ENTERPRISE организира Бизнес форумите MySuccess.bg и традиционна CRM конференция.


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1298