EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

Успешни СЪБИТИЯ / Предстоящи обучения

Вземи в gLOG
16 Април 13, 09:23 / Автор: ANDARI
Обучение по концептуално визуално изкуство
27 - 28 април: "АrtExtreme" школа за концептуално визуално изкуство във Варна
ТЕМИ В ОБУЧЕНИЕТО:
Съвременни позиции на млади автори в областта на концептуална фотография; Фотографията - интерпретация на реалността ; Съзнателно допускане на технически грешки и техните резултати, защо това намира приложение все по-често в съвременното фотографско изкуство ; Взаимодействие на концептуалната фотографията с другите изкуства, например: с видео, филм, живопис и др.; Как да поддържаме идеите си? Силата на желанието.

ПАРАЛЕЛНА ПРОГРАМА:
Портфолио ревю на 27 март от 17:00 ч.
За записване: http://www.andaribg.com/bg/news/1/196

ЛЕКТОРИ:
ИВАЙЛО СТОЯНОВ - завършва концептуална фотография в Академията за визуални изкуство в Майнц, Германия. От 2010 г. е преподавател в Нов български университет по концептуална фотография в магистърската програма "Фотографско изкуство" и в две фотографски школи в столицата. От 2013 г. преподава във Варна в школата "АртЕкстремно" за концептуално визуално изкуство към творческата платформа "АртЕкстремно".

АНДАРИ - Анатолий Радев и Дария Василева
През 2007 г. като творчески екип АНДАРИ, създават марката „ANDARI photography and communications“ за визуални форми на комуникация, обединяващи фотографската визия, графичния дизайн, текста и интернет с новите системи за предаване на информация. Организатори са и участват в провеждането на значими културни събития, утвърждаващи и подкрепящи обществени кампании, които допринасят за развитие и обогатяване културното наследство на България. Автори са на визуалната творческа платформа „АртЕкстремно“, която е концепция, въплътена в различни културни форми, продукти и услуги със същото име.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ШКОЛАТА “ARTEXTREME”:
„ArtExtreme” е платформа за любители и професионалисти, работещи визуални средства ; интердисциплинарно обучение, синтез на среда, творчество и умения. Авторите от школата ще бъдат подготвяни и ще участват в национални и международни проекти в съвременното визуално изкуство. Техните практическите умения ще бъдат подкрепени с авторска защита на темите по модулите на обучение и издаване на свидетелство.

ПОДРОБНОСТИ ТУК: http://www.andaribg.com/bg/services/2/40

Източник:
http://www.andaribg.com/bg/services/2/40

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.3454