EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

08 Април 13, 23:52 / Автор: SuperHosting.bg
СуперХостинг.БГ обяви промоционална цена от 1.95 лева за домейни в зоната „.EU“
Домейните ще се предлагат на цена от 1.95 лв., годишно, с включен ДДС
Най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ обяви промоция на интернет домейни в европейската зона „.EU“, в рамките на която те ще се предлагат на цена от 1.95 лв., годишно, с включен ДДС. Промоцията стартира на 2 април и ще продължи до изчерпване на предварително определената бройка от 1000 домейна. „.EU“ домейните са особено подходящи за бизнеси, които имат за цел да се разрастват и да предлагат услуги в международен план, неправителствени организации, чиято дейност е свързана с Европейската общност, физически лица от ЕС и др.

Основните предимства на домейните в зоната „.EU“ са по-сериозните гаранции за партньорите и посетителите на сайтовете, както и добрата представителност на европейско ниво. Освен това цената е изключително ниска за придобиване на собствено име в интернет и в добавка с все по-достъпните възможности за разработка на сайтове чрез отворени платформи за управление на съдържанието улеснява всяка малка организация да създаде свой уебсайт.

„Промоцията на „.EU“ домейните дава възможност на всеки желаещ, да се сдобие с домейн, практически на цената на едно кафе. Желанието ни е по този начин, да предоставим възможност на всеки малък бизнес, физическо лице, неправителствена организация, неформална група от хора или инициатива да си осигури присъствие в интернет, без значение дали разполага с бюджет, или не. Надяваме се тази стъпка да увеличи броя на българските компании, представени в мрежата. Още повече, че според последното проучване на Юростат за използването на информационни и комуникационни технологии от фирмите в Европейския съюз, едва 43% от българските компании през 2012 г. са имали собствен уебсайт. При това през 2010 г. този показател е бил 37%, което означава, че ръстът е много малък. Очаквам кампании като организираната от нас промоция за „.EU“ домейни да спомогнат за развитието на този пазар и за повишаване конкурентоспособността на българския бизнес в мрежата“ - Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

По данни на авторитетния източник DailyChanges (http://www.dailychanges.com/superhosting.bg/ ), към момента компанията има 26 566 домейна в зоната „.COM“, 3481 домейна в зоната „.NET“, 2 205 домейна в зоната „.ORG“ и 1613 домейна в зоната „.INFO“. Общият брой домейни, хоствани от SuperHosting.BG е 34 361, без да се броят имената в зоните „.EU“ и „.BG“, което я поставя на първо място в България. Броят на „.EU“ домейните, регистрирани от компанията, е 8380, броят на „.BG“ домейните е 5513.

Повече за СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ предлага споделен хостинг, регистрация на домейни в повече от 50 различни области (TLD), виртуални, cloud и наети сървъри, издаване и инсталиране на SSL сертификати, услуги, свързани с популяризация на уеб сайтове и др. Услугите, предлагани от компанията са с високо качество, адекватна 24/7 техническа поддръжка и гарантирана непрекъсваемост на достъпа. През последните няколко години СуперХостинг.БГ се утвърди като най-бързо развиващата се и най-голяма хостинг компания на българския пазар. СуперХостинг.БГ е член на Българската уеб асоциация (БУА), Българската асоциация за електронна търговия (БАЕТ), ИАБ България, УНИНЕТ и участва активно в управителните съвети и решения на съответните организации.

Източник: http://www.superhosting.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.0958