EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

  [BG]   EN  
EVENTS.dir.bg | Блог за успешни събития

 
Рейтинг: 3.00
(1139)
Успешни СЪБИТИЯ
Събитийни НОВИНИ
Събитийни ПАРТНЬОРИ
ФОТО от СЪБИТИЯ
ВИДЕО от СЪБИТИЯ
Списък
ОРГАНИЗАЦИЯ НА СЪБИТИЯ - Добра практика и Съвети
БИЗНЕС Новини


Изпрати ИНФО Събитиен БЛОГ За Нас Контакти

БИЗНЕС Новини / Информационни технологии

03 Април 13, 11:05 / Автор: NET1
НЕТ1 пуска на пазара телефонна услуга за бизнес клиенти с марката NET1 FIX
Компанията предлага преносимост на номерата, както и пакетни оферти за интернет и телефония. Новата услуга спестява до 70% от разходите за гласови комуникации
Телекомуникационният оператор НЕТ1 започна предлагането на фиксирани телефонни услуги за бизнес потребители с марката NET1 FIX. По този начин компанията, която предоставя високоскоростен интернет достъп, както и богато телевизионно съдържание, вече стъпва на пазара на тройни услуги (triple play). НЕТ1 разполага с лицензия за фиксирана телефонна услуга за цялата страна, което й позволява да предложи на клиентите си и телефонни номера от собствения си номерационен план. Операторът пуска телефонни услуги както отделно, в рамките на няколко абонаментни плана, така и в пакет с високоскоростен интернет достъп. Пакетните предложения за корпоративни клиенти позволяват на фирмите да управляват по-лесно своите разходи за телекомуникационни услуги, използвайки един доставчик.

„НЕТ1 е известен сред своите корпоративни клиенти с качеството и надеждността на предоставяните услуги и с добавянето на гласова телефонна услуга ние ще продължим да следваме този водещ принцип. NET1 FIX обединява в себе си гарантирано високо качество на изходящите и входящи разговори, с възможност клиентът да спести до 70% от разходите си за телефонен трафик. Клиентите ни ще получат всички предимства на IP телефонията, в комбинация с качество и надеждност, като ще продължат да използват своя фиксиран телефон по познатия им досега начин, без допълнителни инвестиции в оборудване” - заяви Мария Божилова, търговски директор на НЕТ1.

Сред възможностите, предлагани от оператора, е също пренасяне на настоящите телефонни номера от предишен доставчик към мрежата на НЕТ1, което ще позволи на фирмите да оптимизират значително своите разходи за телефония, но без да се налага да сменят номерата си, с всички негативи за бизнеса, произтичащи от това. Услугата NET1 FIX се осъществява чрез свързване на интелигентната платформа за управление на телефонните разговори на оператора с различни типове устройства в офиса на клиента – софтуерна или традиционна телефонна централа, Voice гейтуей, IP телефон, настолен или мобилен компютър със съответния софтуер за телефонни разговори.

„Нашият дългогодишен опит с корпоративни клиенти ни е научил, че за компаниите е важно да запазят своите инвестиции, направени в комуникационно оборудване. Затова ние им предоставяме възможност да използват нашите телефонни услуги през работещите в офисите им телефонни централи, без значение дали те са аналогови или IP базирани“ - добави Мария Божилова.

Трите тарифни плана Standard, Advanced и Premium включват различен брой безплатни минути за телефонни разговори към фиксирани мрежи в България, страните от Европейския съюз, САЩ и Канада. Детайлни справки за проведените от клиентите разговори са достъпни онлайн по всяко време. Освен това всички клиенти на оператора могат да говорят помежду си безплатно.

Повече за НЕТ1

НЕТ1 е телекомуникационен оператор от ново поколение. Компанията предоставя интегрирани решения за бизнес и корпоративни клиенти на територията на цялата страна и е сред най-големите доставчици на интернет и телевизия за крайни клиенти на територията на град София.
http://www.net1.bg/

Източник:
http://www.net1.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1666